Marta Marrero, campiona d'Espanya absouta de pàdel

La jugadora de Sant Cugat ho ha aconseguit amb la seva parella, la madrilenya Alejandra Salazar

La jugadora de pàdel de Sant Cugat, Marta Marrero, s'ha coronat campiona d'Espanya Absolut de pàdel amb la seva parella Alejandra Salazar, de Madrid, que ja l'ha guanyat set vegades. Marta Marrero-Alejandra Salazar, caps de sèrie número 1 del torneig, s'han imposat aquest diumenge, 17 de maig, a les germanes Sánchez Alayeto, per 4-6, 6-3 i 7-5. El torneig nacional s'ha jugat a les instal·lacions del Padelpoint de La Nucía (Alacant).

Aquest és el segon títol important de Marrero-Salazar en aquest 2015, després de guanyar la prova del circuit World Padel Tour (WPT) de San Fernando (Cadis). El 2014, Marta Marrero també es va adjudicar una prova del WPT a València, llavors amb la seva parella Cata Tenorio. Amb Tenorio, Marrero va jugar les semifinals del Campionat d'Espanya Absolut de pàdel del 2014.

En el primer set, les germanes Sánchez Alayeto s'han avançat en el marcador amb un 4-6. En el segon set i amb un 3-0 en contra, la santcugatenca i la madrilenya han remuntat fins a acabar guanyant per 6-3. En el tercer set, les germanes bessones han desaprofitat un 5-4 disposant d'una pilota de partit, i Marrero-Salazar s'han acabat imposant per 7-5.

Marrero: "Estic molt contenta"

Marta Marreo, de 32 anys, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que estic molt contenta. Hem fet un bon torneig, i en la final vam tornar a remuntar el partit a les germanes Sánchez Alayeto, tal com ja vam fer en la prova del circuit World Padel Tour (WPT) de San Fernando (Cadis). Marrero se sent molt còmode jugant al costat d'Alejandra Salazar, amb qui “cada vegada juguem millor”. Marrero-Salazar, que aquesta temporada juguen juntes per primera vegada, són en l'actualitat la parella número 2 al rànquing del WPT.

A partir d'aquest dimecres, 20 de maig, Marta Marrero i Alejandra Salazar jugaran el Challenger WPT de Còrdoba.