Marta Marrero suma el cinquè títol de la temporada al World Padel Tour

La santcugatenca i la seva companya Alejandra Salazar han conquerit el torneig Abanca Ciudad de A Coruña

La santcugatenca Marta Marrero i la seva companya Alejandra Salazar han aconseguit aquest diumenge, 16 d'octubre, el cinquè títol de la temporada, en el torneig Abanca Ciudad de A Coruña, prova del World Padel Tour (WPT). En la final, Marta Marrero-Alejandra Salazar han derrotat Elisabet Amatriaín-Patrícia Llaguno, per 6-4 i 6-3. Abans d'arribar a la final, les campiones han eliminat Carolina Navarro-Cecília Reiter (6-1 i 6-1), Marta Ortega-Ariana Sánchez (6-4 i 6-1), i Lorena Alonso-Noélia Márquez (6-2 i 6-1). El torneig s'ha jugat del 9 al 16 d'octubre.

Marta Marrero ha explicat al TOT Sant Cugat que "hem fet un bon torneig, tot i que en la final vam passar per moments complicats. Estem en un bon moment de forma". Marta Marrero i Alejandra Salazar es mantenen en el número 1 al rànquing del World Padel Tour, que ja van aconseguir després de guanyar en la prova de Sevilla. Les dues últimes proves del WPT són les de Saragossa (del 26 al 30 d'octubre) i Sant Sebastià (del 30 de novembre al 4 de desembre).

Al Mundial

Marta Marrero també jugarà al novembre amb Alejandra Salazar el Mundial per equips, amb Espanya, i individuals. També ha de jugar el Campionat de Catalunya a l'RC Polo de Barcelona, amb Ariana Sánchez.

Amb el que va de temporada Marrero-Salazar han aconseguit guanyar 5 títols i 2 subcampionats. Han guanyat a València, Madrid, el Màster de Montecarlo i Sevilla.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem