Miquel Catarineu, nou president del Club Handbol Sant Cugat

L'assemblea extraordinària de socis ha ratificat la nova junta directiva, que es presenta "amb compromís i il·lusió"

Miquel Catarineu és el nou president del Club Handbol Sant Cugat, en substitució de Davide Bonaccini, que ha dirigit l'entitat en els últims quatre anys. Així ho ha ratificat el club en l'assemblea extraordinària que s'ha celebrat aquest divendres, 8 de maig, a la Sala d'Actes del Pavelló 2, amb una trentena de socis. En el seu comiat, Davide Bonaccini ha assegurat que m'ho he passat molt bé i ha estat una etapa molt enriquidora.

Catarineu: "Tenim compromís i il·lusió”

Miquel Catarineu ha presentat un per un els que seran els seus companys de viatge en els pròxims quatre anys. Anna Maymús serà la vicepresidenta i secretària. En l'àrea esportiva hi haurà els directius Joan Sancho (director tècnic esportiu) i Esteve Magran. En la vessant social, Maria Maristany i Montse Blázquez. En l'econòmica, Lluís Clusella, J. J. García i Jordi Benet. I, finalment, en la nova àrea de comunicació, Emma Ansola. A més, també cal destacar una xarxa de col·laboradors externs que donaran suport a la junta.

Catarineu té 49 anys, és pare de dos jugadors bessons de categoria cadet, i director corporatiu de recursos humans d'una empresa. Sobre la junta sortint ha dit que han deixat un nivell molt alt i sobre la nova directiva ha afirmat que “és un gran equip, és gent d'handbol i són uns incondicionals del Club Handbol Sant Cugat. Tenim compromís i il·lusió. La benzina de tot aquest projecte és la il·lusió, ha assegurat.

Sant Cugat, ciutat d'handbol

El nou president ha presentat el projecte de la nova junta pels pròxims quatre anys (2015-2019) i ha assegurat que volem ser un club d'handbol de referència, un club formatiu i competitiu. Volem que d'aquí a quatre anys es pugui dir que Sant Cugat és una ciutat d'handbol.

Un pas endavant amb la base

Pel que fa a la vessant esportiva, Joan Sancho, que seguirà sent el director tècnic esportiu, tot i que ha decidit no seguir dirigint el primer equip, es fixa l'objectiu de fer un pas més amb els equips de la base i que els jugadors i els equips “siguin més competitius”. Respecte als equips femenins, el club ha deixat molt clar la seva aposta per l'àrea femenina, però Sancho ha avançat que cal fer un nou plantejament. Potser haurem de fer una passa enrrera per fer-ne dues endavant. Una de les obsessions de Sancho pels pròxims anys és que tots els equips del club tinguin un sistema de joc unificat.

El primer equip ja té entrenador

Tot i que encara no s'ha fet públic el nom del qual serà la pròxima temporada l'entrenador del primer equip perquè encara està en competició amb el seu club actual, el CH Sant Cugat ja el té lligat i, durant aquest mes de maig, es farà pública la seva incorporació a l'entitat. Quant al sènior A, Joan Sancho ha dit a l'assemblea que hem d'aspirar a millorar la sisena posició d'aquesta campanya. Sancho també ha avançat la possibilitat de la creació d'un nou sènior C, ja que fins a 16 jugadors del juvenil passen a categoria sènior.

D'altra banda, la gestió econòmica de l'entitat té reptes nous, amb l'objectiu d'incrementar els ingressos amb patrocinadors i micromecenatge.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem