Qui és la nova presidenta del Club Voleibol Sant Cugat?

Fins ara era la vicepresidenta i dirigirà l'entitat els pròxims tres anys

Després de la marxa de Núria Terribas, Maria Manén Barceló és la nova presidenta del Club Voleibol Sant Cugat. Amb la renúncia al càrrec de Terribas, i tal com estableixen els estatuts de l'entitat, la vicepresidenta és qui assumeix la presidència. Pròximament, el club farà públic qui és la persona que passa a ocupar la vicepresidència que deixa bacant Manén.

Més info: Núria Terribas deixa la presidència del Club Voleibol Sant Cugat, que assumeix Maria Manen

Maria Manén va entrar en la junta directiva que va guanyar les últimes eleccions, amb Terribas al capdavant, el 14 de desembre del 2018. Amb el càrrec de vicepresidenta ha estat, fins ara, una de les persones que treballa en l'àrea social del CV Sant Cugat.

 

Més info: Núria Terribas guanya amb claredat les eleccions del Club Voleibol Sant Cugat

Maria Manén: "L'objectiu és seguir en la mateixa línia i projecte"

Manén ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que l'objectiu "és seguir en la mateixa línia i projecte de la candidatura que va guanyar les eleccions ara fa poc més d'un any. L'únic canvi és el relleu a la presidència. El cos directiu és el mateix. Encaro aquesta responsabilitat amb il·lusió i respecte, en un treball en equip amb la junta directiva".

Aquesta santcugatenca, de 47 anys, dirigirà el Club Voleibol Sant Cugat els pròxims tres anys. Oficialment és la presidenta des del 8 de gener. És advocada i treballa en una consultoria. Una de les seves tres filles juga al club i és cadet.

Des d'ara i fins a finals de temporada, el CV Sant Cugat té la intenció de sol·licitar "l'organització d'alguna competició de nivell català o estatal", ha assenyalat Manén.

 
Comentaris

Destaquem