Núria Terribas deixa la presidència del Club Voleibol Sant Cugat, que assumeix Maria Manen

Marxa després de "cinc anys de dedicació intensa, en què el club ha fet un creixement important. És un club de vòlei base femení modèlic, referent en formació i també en nivell competitiu"

La fins ara presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, Núria Terribas, ha decidit deixar el càrrec "per esgotament i la necessitat de distanciar-me per a poder gaudir de temps personal a dedicar a la meva família i temps laboral per eixamplar horitzons professionals i acadèmics que, en aquests anys, he sacrificat per dedicar al club el temps que demanava". Així, i segons marquen els estatuts, la nova presidenta de l'entitat és Maria Manen, fins ara vicepresidenta del club, "amb tota la il·lusió i energia per seguir endavant", segons Terribas.

Núria Terribas: "Ha estat un honor presidir aquest grandíssim club"

En una carta de comiat dirigida als socis i sòcies del CV Sant Cugat, Terribas assegura que "ha estat un honor presidir aquest grandíssim club" i que "deixo la presidència del club i la junta, després de cinc anys de dedicació intensa, en els que he posat el cos i l'ànima per aquesta gran família del vòlei que som tots plegats".

Núria Terribas: "Marxo amb la tranquil·litat de mirar enrere i veure la feina feta"

Per a Terribas "han estat cinc anys difícils pel club, amb molts canvis, amb alternances en la junta directiva, fins a les darreres eleccions ara fa poc més d'un any. Anys en què el club ha fet un creixement important i que s'han hagut de gestionar decisions no sempre fàcils. Amb tot, marxo amb la tranquil·litat de mirar enrere i veure la feina feta i de deixar una junta directiva molt competent i ben organitzada, que sabrà perfectament donar continuïtat al projecte, tal com ens vàrem proposar en la candidatura. Fent que el CV Sant Cugat segueixi sent un club de vòlei base femení modèlic a casa nostra i arreu, com fins ara, referent en formació i també en nivell competitiu; que pren molt seriosament i aplica els valors de l'esport com un element més de la tasca formativa de les jugadores i que compta amb un equip tècnic d'una altíssima qualitat humana i tècnica.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem