Obertes les inscripcions de la tercera cursa nocturna Moonrace

La prova popular, de 7,5 quilòmetres, l'organitza el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, que un euro de cada inscripció la destinarà a la Fundació Sant Medir

Ja s'han obert les inscripcions per participar en la tercera edició de la Cursa Nocturna Popular Moonrace, que organitzarà el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat el dijous 2 de juliol. Aquesta prova de caràcter popular tindrà un recorregut de 7,5 quilòmetres i transcorrerà pels llocs més emblemàtics de la ciutat, com el Monestir. Com sempre, tant la sortida com l'arribada es farà a la pista d'atletisme del centre d'elit. El tret de sortida es donarà a les 21.30 hores, sota la lluna plena (moonrace).

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions de la prova atlètica tenen un cost de 16 euros i es poden formalitzar fins l'1 de juliol. En el cas que el mateix 2 de juliol encara hi hagi places per corre-hi, les inscripcions costaran 5 euros més, 21, i s'hauran de fer, presencialment, al CAR. La inscripció inclou, entre altres coses, una samarreta tècnica, el dorsal personalitzat amb el nom (inscripcions rebudes abans del 21 de juny), i un welcome pack amb obsequis dels patrocinadors. Després de la cursa hi haurà un sopar pícnic, també com cada any. L'organització oferta un màxim de 2.000 places.

La cursa, amb l'Associació Catalana per al Parkinson

També enguany, el CAR segueix apostant per la vessant solidària de la cursa i, així, un euro de cada inscripció es destinarà en aquesta ocasió a la Fundació Sant Medir. Al 2014, l'acció solidària de la Moonrace va ser per a la delegació de Sant Cugat de l'Associació Catalana per al Parkinson. El CAR vol donar en cada edició de la Moonrace una part de la inscripció a una entitat sense ànim de lucre de Sant Cugat.

Els principals objectius d'aquesta associació són la protecció de persones amb discapacitat intel·lectual greument afectats, inclosa la de la tutela, i l'existència i promoció personal, familiar i social d'aquestes persones bàsicament interns del Centre Sant Medir.

Els premis

L'organització premiarà els 3 primers corredors de la classificació general masculina i femenina, el més jove i el més gran, masculí i femení, i el primer classificat local, masculí i femení.

La cursa compta, entre d'altres, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, l'Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona, la Federació Catanana d'Atletisme i els mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem