Paco Sedano visita el seu campus de porters a Sant Cugat

El porter i capità del primer equip de futbol sala del FC Barcelona ha vingut acompanyat del seu company d'equip Sergio Lozano

El Campus de Porters de l'Escola Paco Sedano tindrà continuïtat a Sant Cugat en els pròxims anys. Així ho han avançat el mateix Paco Sedano, porter i capità del primer equip de futbol sala del FC Barcelona, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat, al TOT Sant Cugat. Tan sols falta el vistiplau de l'Ajuntament de Sant Cugat perquè aquest campus de tecnificació de porters se segueixi fent a la ciutat.

Sedano: "Estic molt agraït a l'Ajuntament i al FS Sant Cugat"

Sergio Lozano i Paco Sedano, al Pavelló 3 FOTO: À. L. P.

En aquesta línia, Paco Sedano s'ha mostrat "molt agraït" pel tracte rebut per part de l'Ajuntament i el FS Sant Cugat. "Estem molt contents. Fa dos anys que fem el campus a Sant Cugat i ens acullen molt bé, amb un tracte excel·lent. Tenim tot el que necessitem per treballar bé". És més, el porter del Barça no descarta "fer alguna jornada de tecnificació a Sant Cugat, a banda del campus d'estiu, per poder seguir fent coses i seguir treballant junts".

Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, s'ha mostrat content perquè el campus de porters de Paco Sedano s'hagi tornat a celebrar a la ciutat. "És la primera vegada que aquest campus repeteix població. Sempre havia estat itinerant. Ja hem dit en diverses ocasions que un dels objectius del FS Sant Cugat és que a Sant Cugat cada vegada més es parli de futbol sala". Palau també ha dit que "la de porter és una posició específica molt poc treballada en els clubs i gràcies a iniciatives com la del Paco els porters es poden formar. Els porters són una peça molt important en un equip".

Lozano: "El millor porter del món és Paco Sedano"

Foto de família amb Sedano i Lozano FOTO: À. L. P.

Paco Sedano, acompanyat de Sergio Lozano, també jugador del FC Barcelona, han visitat aquest divendres, 1 de juliol, al matí el segon Campus de Porters de l'Escola Paco Sedano a Sant Cugat (del 27 de juny a l'1 de juliol) i la sisena edició del Campus d'Estiu del FS Sant Cugat. L'Escola de Paco Sedano va néixer fa més de 5 anys a Santa Coloma de Gramenet, la primera de Catalunya.

En el campus, dirigit per Fran Burgueño, hi han participat 25 jugadors de diferents categories de base, al Pavelló 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler. Els entrenadors han estat Fran Burgueño; Víctor García, aquesta temporada 2015-2016 segon entrenador del Catgas Santa Coloma i la pròxima campanya màxim responsable del segon equip, i Abraham García, tercer porter del Catgas.

Durant la xerrada amb els jugadors dels dos campus, Sergio Lozano, que en 5 temporades al Barça ha fet 205 gols, ha assenyalat que "l'objectiu del Barça sempre és intentar guanyar" i que Paco Sedano és en l'actualitat "el millor porter del món, amb molta diferència".

S'obre una nova etapa al FC Barcelona

Els jugadors del campus del Paco Sedano i del FS Sant Cugat FOTO: À. L. P.

Amb el canvi d'entrenador i força altes i baixes, el Barça de futbol sala enceta una nova etapa. Paco Sedano ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "s'ha tancat una etapa, un cicle meravellós, tret de les últimes dues temporades. Hem aconseguit molts títols i hem fet créixer la secció de futbol sala del Barça". Amb aquests canvis, Sedano es planteja "nous reptes. Comencem de zero i tots estem molt il·lusionats. Hem de tornar a posar el FC Barcelona en el lloc que es mereix i tornar a guanyar títols".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem