Paco Sedano visita el seu campus de porters de Sant Cugat

El capità i porter del primer equip de futbol sala del FC Barcelona està considerat el millor porter del món

Paco Sedano, capità i porter del primer equip de futbol sala del FC Barcelona, considerat el millor porter del món, ha visitat aquest dilluns, 26 de juny, al vespre, el campus de la seva escola de porters, que del 26 al 28 de juny es fa al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Aquesta és el 3r Campus d'Estiu de l'Escola de Porters Paco Sedano a Sant Cugat, que també tindrà lloc a la ciutat del 10 al 13 de juliol, de 9 a 13 hores. Aquest dimarts, 27 de juny, visitarà el campus el també jugador del FC Barcelona, Rafa López. El campus compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat i el Futbol Sala Sant Cugat.

Paco Sedano: "El FS Sant Cugat és un dels millors clubs de Catalunya que treballa la base"

Paco Sedano ha explicat al TOT Sant Cugat que "ja fa tres anys que venim a Sant Cugat, i estem encantats. Les instal·lacions són meravelloses i el tracte que ens dona Sant Cugat és genial. Segur que seguirem venint". Sedano també ha valorat la feina que fa el FS Sant Cugat: "M'agrada col·laborar amb el FS Sant Cugat perquè és un dels millors clubs de Catalunya que treballa la base i que aposta per la formació. És un club molt gran i cada cop creix més".

Respecte a la temporada 2016-2017 amb el FC Barcelona ha assenyalat que "ha estat temporada estranya, amb 8 jugadors nous i un cos tècnic nou. Ens ha costat força acoblar-nos. Hem assentat la base del que pot ser el futur. L'any que ve hem de guanyar títols sí o sí".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem