Pàdel Solidari recaptarà fons per a les malalties minoritàries durant La Marató de TV3

En les primeres 3 edicions, el Torneig de Pàdel Solidari X La Marató de TV3 ha recaptat més de 33.000€, i en l'edició d'enguany, amb més de 185 parelles, es pretén superar els 14.000€ de fons

Un any més, arriba el Torneig de Pàdel Solidari X La Marató de TV3, un torneig organitzat per Pàdel Solidari amb la intenció de recaptar fons pels col·lectius més desfavorits. Així doncs, en aquesta 4a edició del torneig, disputada entre el dissabte 14 de desembre i el diumenge 15 del mateix mes al Pàdel Indoor DiR Sant Cugat, el recapta anirà destinat a les malalties minoritàries, col·lectiu escollit en la 28a Marató de TV3.

Les inscripcions per l'edició d'enguany ja estan tancades i el torneig solidari comptarà amb més de 185 parelles en les diferents categories: masculina, femenina, mixta i junior, i, com a novetat d'aquest any, pàdel inclusiu, una modalitat en la qual un membre de la parella juga amb cadira de rodes. A més, el nombre d'inscrits d'enguany supera en nombre als de l'any passat (unes 170 parelles) i de moment, ja s'han recaptat aproximadament 10.000€. En la 1a edició, el recapte total va ser de 7.500€, en la 2a, de 12.500 i en la darrera, de 13.500€.

Amb tot, l'objectiu de l'associació Pàdel Solidari és seguir recaptant fons pels col·lectius més necessitats i superar la xifra de l'any passat (13.500€), xifra que va permetre ser l'entitat santcugatenca, alhora que el torneig de pàdel de Catalunya, amb un recapte més alt per la 27a edició de La Marató de TV3: "Som un col·lectiu que volem emparar projectes solidaris i ajudar mitjançant el pàdel. Sempre que podem, ens agrada col·laborar", apunta Toni Foixench, un dels organitzadors.

D'altra banda, durant el 4t Torneig de Pàdel Solidari, es disputaran 3 partits d'exhibició amb les millors parelles de Catalunya. Mentre que un dels partits enfrontarà a 4 dels millors jugadors de pàdel de Catalunya, entre ells, Ricardo MartínezTonet Sans, un altre el disputarà la reconeguda Ingrid Van Boven, juntament amb 3 joves promeses del pàdel català: Milena Rojas (semifinalista del Campionat del Món junior), Noa Canovas i Eugenia Guimet (ambdues subcampiones mundials en categoria cadet i junior respectivament). Finalment, es disputarà un partit de pàdel adaptat, un partit amb jugadors amb cadira de rodes. A més, a les instal·lacions del Pàdel Indoor DiR Sant Cugat s'oferiran inflables pels més petits, food trucks i sessions d'iniciació al pàdel.

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem