Persisteixen les goteres al Pavelló 2, tres dies després que acabin els World Roller Games

La pluja d'aquest dimecres, 17 de juliol, ha inundat diferents punts de la instal·lació municipal en una problemàtica històrica

La pluja d'aquest dimecres, 17 de juliol, ha tornat a provocar goteres al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, només 3 dies després de la clausura del Campionat del Món B d'hoquei sobre patins dels World Roller Games, segons fonts del TOT Sant Cugat. Tot i que el passat mes de novembre l'Ajuntament de Sant Cugat va fer una actuació provisional per resoldre aquesta problemàtica històrica, la realitat és que les goteres continuen existint i encara no s'han resolt definitivament.

Més info: Així s'ha viscut la tempesta a Sant Cugat, amb una vintena d'incidents

Llavors, la intervenció va consistir en la construcció d'un circuit per recollir l'aigua que cau a l'interior de la pista i poder-la expulsar cap a l'exterior. Va ser una solució temporal del problema fins a tenir la data d'actuació per part de l'asseguradora d'aquest equipament municipal.

Captura de pantalla 2019 07 18 a las 10.07.27

Una altra zona amb aigua al Pavelló 2. FOTO: Cedida


L'últim episodi crític, que ja fa molts anys que es repeteix, va succeir el 15 de novembre, ara fa 8 mesos, quan el partit d'OK Lliga Masculina entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el CP Calafell va està a punt de suspendre's, també per goteres al Pavelló 2, instal·lació que utilitzen el PHC Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic (EPA) de Sant Cugat.

 

Segons l'Ajuntament, la intensa aigua que ha caigut a Sant Cugat també ha provocat que entrés per les portes que donen al passatge Baró de Coubertin, com ja ha passat en diferents ocasions, i que s'hagi filtrat fins a arribar a afectar també la pista de joc.

Gemma Aristoy, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha explicat que "hi ha goteres a la coberta del Pavelló 2, i la quantitat d'aigua que va caure va repercutir en aquestes goteres i, a més, l'aigua també es va filtrar per la porta d'emergència de l'equipament".

Aristoy ha assegurat que tant l'Ajuntament com l'empresa Eurofitnes, responsable de la concessió del Pavelló 2, faran "una valoració ràpida" per resoldre aquesta situació, tenint en compte també el que cobreix l'assegurança d'aquest equipament municipal. "Hem de fer aquesta gestió el més àgil possible i que no vagi més enllà", ha afirmat.

Gemma Aristoy: "Toca resoldre la problemàtica de les goteres"

Respecte a l'eterna resolució de les goteres del Pavelló 2, Aristoy ha assenyalat que "ja tocaria resoldre aquesta problemàtica. També s'han de reparar i adequar els vestidors que estan en molt males condicions". Cal recordar que acaba d'entrar un nou equip de govern format per ERC-MES, PSC i CUP i, fins ara, governava Junts per Sant Cugat.

Seguiran de molt a prop a Apimet

Respecte a la coberta de la ZEM Jaume Tubau, que l'empresa Apimet va aturar fa uns mesos, la regidora d'Esports ha assegurat que "hem signat un acord amb l'empresa Apimet, que és la mateixa que va guanyar el concurs però que ho va aturar tot, i en aquesta ocasió hem fet un document en el qual es comprometen a posar-s'hi i un calendari d'actuacions. En el primer moment que no compleixin els requisits que els demanem en cada termini, aquest acord el donarem per tancat i tornarem a licitar la construcció d'aquesta coberta. Les obres haurien d'acabar a mitjan setembre".

IMG 1815

La pluja ha bufat diferents parts de la pista del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. FOTO: Àlex López Puig

IMG 1819

Forats a la coberta del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. FOTO: Àlex López Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem