El Patí Hoquei Club, pendent de les goteres del Pavelló 2 per jugar amb el Calafell

Si dissabte plou, aquest partit de la màxima categoria estatal es podria suspendre

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que només ha perdut 1 dels últims 5 partits a l'OK Lliga, busca aquest dissabte, 17 de novembre, a les 20.30 hores, al Pavelló 2, la primera i històrica victòria en la màxima categoria estatal. Els de Joan Carles Vadillo reben un equip que també estrena categoria, el CP Calafell Tot L'any, però que es troba en una zona còmoda a la classificació. És 8è de 16 equips amb 11 punts i un balanç de 3 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Els vermell-i-negres, en canvi, són 13ns de 16 equips amb 4 punts (amb un balanç de 4 empats i 4 derrotes), en la primera plaça de descens -baixen els últims 4 classificats-, a 1 punt del Girona CH i a 4 punts del CH Lloret i el CP Voltregà. Amb tot, en les 8 primeres jornades del campionat l'equip està oferint una imatge excel·lent.

Si el PHC Sant Cugat guanya, sortirà del descens

Una victòria del PHC Sant Cugat davant el CP Calafell Tot l'Any, en el segon partit consecutiu a casa, faria avançar als santcugatencs al Girona CH a la taula, que el pròxim dimecres, 21 de novembre, a les 21 hores, visita el líder, el Barça Lassa.

Les goteres del Pavelló 2 continuen sent protagonistes

Les goteres del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler han impedit aquest dijous, 15 de novembre, que els equips del club hagin pogut entrenar. El primer equip ho ha hagut de fer al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Per normativa de la Federació Espanyola de Patinatge, l'Ajuntament de Sant Cugat encara ha de substituir els focus, decidir una entrada i sortida pels jugadors, i retallar el sòcol de la pista, a banda de resoldre l'afer de les goteres.

Més info: L'Ajuntament busca solucions a les goteres del pavelló 2

Dels 8 partits, 5 contra els 5 primers de la lliga

Cal tenir en compte que, dels 8 partits disputats fins al moment, el PHC Sant Cugat ha jugat contra els 5 primers equips de la classificació. Els vermell-i-negres han perdut amb el CE Lleida Llista Blava (3r classificat), per 7 gols a 3; amb el Reus Deportiu (5è), per 2 gols a 3, i amb el Barça Lassa (1r), per 9 gols a 3, i han empatat (3-3) amb l'HC Liceo (2n) i amb el Recam Làser CH Caldes (4t), amb un 3 a 3.

Pau Gilabert, en el millor

El capità del PHC Sant Cugat, Pau Gilabert, va formar part en la passada jornada de lliga del quintet ideal de la 8a jornada, amb el seu hat-trick davant el CH Caldes (3-3). Amb 8 gols, Gilabert és l'11è màxim golejador de l'OK Lliga.

En les files del CP Calafell Tot L'any hi ha el 12è màxim golejador, Gerard Pujol, que també ha anotat 8 gols.

El CP Calafell i el PHC Sant Cugat van ascendir la temporada passada a l'OK Lliga. El conjunt del Baix Penedès va ser el campió de la Primera Divisió -ara OK Lliga Plata- amb 50 punts i el PHC Sant Cugat, subcampió amb 1 punt menys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem