El PHC Sant Cugat venç el Mieres i suma la seva quarta victòria com a local

El conjunt santcugatenc ha sumat 12 punts com a local i només 1 com a visitant

PHC Sant Cugat 6 - CP Mieres 2

PHC Sant Cugat: A. Rivero, O. Ortells, D. Yepes, P. Gilabert i X. Serrallonga –equip inicial– J. Farnés, E. Gaspar, P. Soler i P. Aguarón.

CP Mieres: A. X. Aguilar, A. López, D. González, N. A. Carmona i J. Quintanal –equip inicial– E. Isla, A. Monje, S. Sabater i J. Rey.

Gols: 1-0 P. Gilabert (7'), 2-0 J. Farnés (19'), 3-0 J. Farnés (21'), 3-1 N. A. Carmona (25'), 4-1 D. Yepes (27'), 5-1 J. Farnés (33'), 5-2 N. A. Carmona (34'), 6-2 P. Gilabert (50')

Àrbitres: Joaquim Serraclara Sanchís i Rubén Hildago Conde. Han ensenyat una targeta blava, al visitant A. López (50')

Jornada 7 de Primera Divisió Espanyola. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, 200 espectadors

El Patí guanya i debuta Pablo Aguarón

Victòria còmoda del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que ha derrotat el penúltim classificat, el CP Mieres, i continua una setmana més en les posicions capdavanteres de la taula classificatòria. El conjunt que entrena Francesc Sucarrats està fent un notable inici de temporada, en bona part perquè ha fet de la seva pista un fortí, on de moment ha guanyat els quatre partits que ha disputat. Per contra, fora només ha sumat un punt en tres partits, el que va aconseguir a la pista del City Lift Girona CH.

L'altra gran notícia del partit, a banda del resultat, ha estat el debut de Pablo Aguarón, jugador format al club que torna a vestir-se de vermell-i-negre després d'haver jugat a OK Lliga amb el CP Vilafranca i la darrera temporada a la Sèria A1, al Hockey Bassano. Aguarón no ha marcat, però ha assistit a Joan Farnés en dues ocasions per fer el 2-0 i el 3-0. Abans Pau Gilabert havia avançat els locals al minut 7. A deu segons per arribar al descans Nicolás Alejandro Carmona ha fet el 3-1, deixant el partit encara molt obert.

El segon temps ha arrencat amb un contraatac que ha llençat Eloy Gaspar i que ha finalitzat amb gol David Yepes a passada de Farnés. El mateix Farnés ha fet el 5-1 al minut 8 deixant el partit gairebé sentenciat. El Mieres només ha retallat diferències amb un penal que ha transformat Carmona al minut 9. El 6-2 definitiu ha estat obra de Pau Gilabert amb una falta directa a falta de 30 segons pel final.

Volen més

Oriol Ortells, en una acció del partit contra el Mieres. FOTO: Lali Puig

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Sucarrats, ha reconegut que està satisfet pel resultat però recorda que per estar a dalt no hi ha prou amb guanyar els partits de casa: "Hem de mirar de guanyar tres partits seguits, hem d'anar a guanyar fora de casa. Això passa per vèncer el pròxim partit a Arenys, el divendres que ve".

'Suca' reconeix però que el partit a la pista de l'Arenys serà complicat: "Tots ho són, però fora hem d'anar a treure punts, no podem esperar guanyar només els punts de casa, perquè és molt difícil guanyar-ho tot com a local".

Sobre el paper que pot tenir Pablo Aguarón aquesta temporada ha dit que cal paciència: "Ha d'anar entrant mica en mica en la dinàmica del joc. Sí que és veritat que quan surt ell retrau molt el contrari perquè provoca molt de respecte, però hem de tenir calma. Tampoc és el salvador, tenim vuit jugadors i dos porters, i entre tots hem de tirar això endavant".

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ocupa la quarta posició de la taula classificatòria amb 13 punts, tot i que pot acabar la jornada cinquè en funció del resultat que aconsegueixi el CHP Sant Feliu a la pista del CP Rivas Las Lagunas.