Victòria per 4 gols a 2 contra el CH Palafrugell amb remuntada a la segona part

PHC Sant Cugat 4 – CH Palafrugell 2

PHC Sant Cugat: A. Rivero, J. Farnés, O. Ortells, P. Gilabert i X. Serrallonga –equip inicial– E. Gaspar, D. Yepes, P. Soler, P. Aguarón, C. García (p.s.)

CH Palafrugell: O. Manzanero, M. Brugué, P. Vives, J. Duran i G. Pujol –equip inicial– E. Viella, R. Ruiz, J. Valentí (p.s.)

Gols: 0-1 M. Brugué (9’), 1-1 D. Yepes (15’), 1-2 M. Brugué (18’), 2-2 J. Farnés (36’), 3-2 P. Aguarón (43’), 4-2 P. Gilabert (44’)

Àrbitres: Santi Muñoz Junqueres i Joan Raset Salvadó. Ha ensenyat tarjeta blava a D. Yepes (18’)

9ª jornada de Primera Divisió Espanyola. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. 125 espectadors

Marc Brugué marca la diferència en la primera part

Dos contraatacs del CH Palafrugell han permès als visitants marxar al vestidor amb avantatge en el marcador (1-2). Marc Brugué ha estat l’autor dels dos gols i ha estat a punt de fer un tercer en una falta directa que ha parat Alain Rivero al minut 18.

El PHC Sant Cugat ha començat el partit dominant però han estat els visitants els primers en avançar-se. El PHC Sant Cugat ha reaccionat bé i ha empatat amb un gol de David Yepes que els visitants han reclamat que havia fet amb el peu. Només tres minuts després de l’empat, Brugué ha fet el seu segon gol i en la següent jugada l’àrbitre ha ensenyat targeta blava a Yepes. Els locals han aguantat l’1-2 fins al descans.

Remuntada amb classe

El PHC Sant Cugat, a base d’insistència i moltes rotacions de jugadors –el Palafrugell només tenia dos jugadors de camp a la banqueta–, ha trobat la recompensa amb un excel·lent gol de Joan Farnés. El gol neix en una recuperació de Xavier Serrallonga que s’acaba convertint en un contraatac de manual. A vuit minuls pel final, amb un gir sobre si mateix, Pablo Aguarón s’ha inventat un golàs que posat el 3-2 en el marcador. Pau Gilabert, de falta directa, ha fet quart i definitiu gol dels locals un minut després.

El partit també ha tingut un excessiu protagonisme dels àrbitres. Han xiulat 38 faltes, 23 de les quals a l’equip visitant, han ensenyat una segona blava a David Yepes, en una inexplicable acció en la que l’havien fet falta, i han pitat penals a les dues porteries. El partit s’ha aturat en massa ocasions.

5 de 5 victòries com a locals

Aquesta victòria permet al PHC Sant Cugat continuar a la part alta de classificació amb 17 punts, 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Les 5 victòries les ha aconseguides com a local, 15 punts dels 17 que té els ha sumat per tant a Sant Cugat. Una altra dada interessant és que el Patí Hoquei Club Sant Cugat és l’equip menys golejat de la categoria. Només ha rebut 23 gols en 9 partits.

“Era un partit per donar un cop destral a la classificació. A veure si som capaços ara de guanyar a la pista de l’Alcobendas la pròxima setmana. Sembla que en aquest primer terç de la lliga estem fent les coses ben fetes”, ha assegurat l’entrenador, Francesc Sucarrats.