Pradell: "No hi ha massa clubs que tinguin una escola educativa a dins"

El Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT) han inaugurat les tres noves aules d’estudi per a jugadors d'elit de la BTT Tennis Academy i també per als socis més joves de l’entitat esportiva

L'aula més gran de les tres de la BTT Academy School. FOTO: Albert Pi L'aula més gran de les tres de la BTT Academy School. FOTO: Albert Pi
El Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva d'aquesta entitat, ha inaugurat aquest dissabte, 14 de desembre, les tres noves aules d’estudi per a jugadors d'elit de la BTT Tennis Academy i també per als socis i sòcies més joves de l’entitat esportiva. És amb el que es coneix la nova BTT Academy School.

La dirigirà l'escola Tuto Lingue International Language Academy
L’empresa Tuto Lingue International Language Academy serà la responsable de la direcció del nou centre formatiu. La directora de l'escola és Nora Trohano, que compta amb quatre professors. De moment, els més de vint jugadors de la BTT Tennis Academy seran els que utilitzaran aquest nou equipament del CE Valldoreix, però la intenció és que també s'hi puguin fer cursos d'idiomes i de repàs per a la resta de socis joves de l'entitat. El pla d'estudi que utilitzaran els tennistes de la BTT Tennis Academy és el de la Nebraska University i les classes s'impartiran de dilluns a divendres, de16 a 20 hores.

S'arranja la superfície d'aquest espai
Aquestes tres aules estan situades al davant del gimnàs del club, on abans hi havia l'oficina dels diferents i molts torneigs que organitza durant l'any el CE Valldoreix, que ara s'ha traslladat a pocs metres de la seva anterior ubicació. A banda d'aquesta nova escola de formació, el club també ha aprofitat per arranjar la superfície d'aquest espai.

L’acte va està presidit per Josep Puig, president de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Francis Roig, representant de l’empresa BTT, i Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix. Joan Carles Pradell ha assegurat als parlaments que "no hi ha massa clubs que tinguin una escola formativa dins el club" i ha subratllat el compromís mutu entre el CE Valldoreix i l'empresa responsable de la gestió esportiva d'aquesta entitat: "BTT va arribar al CE Valldoreix fa deu anys, l'any 2004, i volem que segueixi molts anys més".

Un altra pas endavant
Francis Roig
ha afirmat que, amb aquesta nova instal·lació, "hem fet un pas de gegant, tot i els temps que corren". "És un pas més de Barcelona Total Tennis (BTT) i el CE Valldoreix creix dia a dia". En la vessant més formativa, Roig ha assenyalat que "no tots els tennistes arriben a dalt i per això cal una formació integral, que combini el tennis i la formació acadèmica dels jugadors".

Finalment, Josep Puig ha felicitat el CE Valldoreix per la iniciativa i ha detallat que "aquesta entitat és un referent a Valldoreix i a Catalunya per la seva millora en les instal·lacions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem