Presentació històrica del Sant Cugat Esport FC

El club dóna el tret de sortida als actes de celebració del centenari amb una posada en escena emotiva i solidària

El Sant Cugat Esport FC ha fet, aquest divendres 16 d’octubre al vespre, la presentació dels 40 equips que aquest any vestiran la samarreta de l’entitat. Ha estat una nit carregada d’emocions i també de novetats, una elles la presentació de la nova samarreta del centenari del club que els equips lluiran des d’aquest cap de setmana.

Mira les millors fotografies de la presentació

Primer acte del centenari

El club té 40 equips aquesta temporada. FOTO: Lali Puig

La presentació solidària del Sant Cugat Esport ha donat el tret de sortida als actes de celebració del centenari de l’entitat esportiva. Durant la presentació jugadors i jugadores del futbol base han fet diferents representacions amb contingut solidari i en referència a la història del club.

El club també ha aprofitat la celebració d’aquesta efemèride per convidar a tots els expresidents de l’entitat i als representants dels clubs de la ciutat, molts d’ells asseguts a la graderia. Fins i tot la resta de clubs de la ciutat han tingut el seu moment de protagonisme en l’acte d’hissada de les banderes catalana i del Sant Cugat Esport.

“Fa 100 anys que formem esportistes i portem el nom de la ciutat a tota Catalunya. Som un club de valors consolidats i un club de referència al país”, ha dit el president del club, Llorenç Santasusagna.

La presentació d’un club gran

Ivan Tibau, secretari general de l'Esport, en els parlaments. FOTO: Lali Puig

Pocs clubs de futbol base fan presentacions com la del Sant Cugat Esport FC. Josep Maldonado, president de la Fundació Esport Solidari Internacional ho ha recordat als parlaments: “A Catalunya no hi ha cap club de base que faci una presentació com aquesta”.

Per al secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, “el vessant solidari, la branca femenina i masculina, el futbol per a discapacitats, fan que el Sant Cugat sigui un club gran, molt gran. Avui és el dia per agrair a tots aquells que han fet d’aquest club un club gran”. Paraules semblants a les de l’alcaldessa, Mercè Conesa: “Estem molt emocionats perquè hem recorregut una història comuna. Aquest club és més gran que mai, sobretot perquè és un club impregnat de valors”, ha afegit.

La presentació també ha comptat amb la presència d’altres autoritats com Ramon Agenjo, president de la Fundació Damm, Albert Montull, delegat del Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol, i Eloi Rovira, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Josep Borda, personatge SantCu

Josep Borda ha estat un dels protagonistes de la nit. FOTO: Lali Puig

El club ha distingit Josep Borda, expresident de l’entitat i actual soci número 1, com a Personatge SantCu 2015. Borda va ser president de l’entitat entre els anys 1959 i 1962 i fa concretament 62 anys que és soci ininterrompudament del club.

Borda ha estat protagonista per partida doble, ja que també ha participat en una de les representacions de la presentació juntament amb el seu nét, que és jugador del futbol base.

40 equips

Els equips de patufets, els més petits de la casa. FOTO: Lali Puig

Els 34 conjunts masculins de l'entitat són: 1 sènior, 3 juvenils, 4 cadets, 4 infantils, 7 alevins, 7 benjamins, 6 prebenjamins i 2 patufets. Els 5 femenins són 2 sèniors, 1 juvenil-cadet, 1 infantil-aleví i 1 aleví-benjamí-prebenjamí. El darrer equip és el SantCu-ASDI.

Canvis en l'organigrama tècnic

Marcos Reina és el nou coordinador esportiu del futbol-11 en substitució de Julián Marín, mentre que Jaume Pascual és el nou coordinador esportiu del futbol-7, i substitueix Marcos Reina. Tono Cadevall continua sent el màxim responsable tècnic del futbol femení.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem