Quarta victòria de José Luís Cabrera a la Cursa Popular de les Planes

L'atleta santcugatenc ha guanyat les curses de 2011, 2013, 2014 i ara 2015

José Luís Cabrera ha complert amb els pronòstics i s'ha adjudicat la seva quarta Cursa Popular de les Planes, la tercera que guanya de forma consecutiva. Amb un temps de 18 minuts i 3 segons, Cabrera ha completat els cinc quilòmetres de la cursa per davant d'Arnau Prats, que ha quedat segon, i Carles Gorges, que ha estat tercer.

L'atleta santcugatenc ha explicat que aquesta cursa el serveix per entrenar: "D'aquí a dues setmanes participaré en la Marató de Berlín. Ahir mateix vaig fer 30 quilòmetres i no sabia ben bé com respondria el cos. He regulat una mica però he anat més ràpid que altres vegades, així que molt bé". Amb tot, el millor temps el va fer l'any 2014, amb 17 minuts i 51 segons.

La primera dona classificada ha estat Maria José Cano, i el primer jove Adrià Ollé.

Una cursa amb 37 anys d'història

Sortida de la cursa, amb 18 participants. FOTO: Lali Puig

La Cursa Popular de les Planes, que se celebra des de l'any 1978, ha tingut lloc aquest diumenge 13 de setembre, a les 10 hores, amb sortida al carrer Nostra Senyora de l'Estrada, número 22-24, davant del Bar Miguel. Es tracta de l'acte esportiu central de la Festa Major de les Planes i és una prova atlètica adreçada a petits i grans.

Enguany han participat 18 corredors, un més que l'any passat. El rècord de participació es va establir l'any 2013, quan en van participar 22.