La Cursa Popular de les Planes, diumenge

Les inscripcions d'aquesta prova de 5 quilòmetres, que se celebra des de l'any 1978, es faran una hora abans de la prova

La Cursa Popular de les Planes, que se celebra des de l'any 1978, tindrà lloc aquest diumenge, 13 de setembre, a les 10 hores, amb sortida al carrer Nostra Senyora de l'Estrada, número 22-24, davant del Bar Miguel. Es tracte de l'acte esportiu central de la Festa Major de les Planes, del 10 al 13 de setembre, i és una prova atlètica adreçada a petits i grans.

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions són gratuïtes i es formalitzaran el mateix diumenge, de 9 a 10 hores, al Bar Miguel, al punt de sortida de la cursa.

Un circuit de 5 quilòmetres

El traçat, de 5 quilòmetres, és el mateix de les últimes edicions.

Recorregut de la Cursa Popular de les Planes:
Ntra. Sra. de l'Estrada - Pg. del Torrent - C. Coní - C. Belladona - Av. Rectoret - C. Bargalló - C. Major del Rectoret - Pl. Creu d'en Blau - C. Molí - Ptge. del Desert - C. Sant Ignasi de Loyola - C. Maria Antònia.

Jose Luís Cabrera Muñoz, l'últim campió

El santcugatenc Jose Luís Cabrera Muñoz, que també ha viscut a les Planes, ha estat el guanyador de les dues últimes edicions i també es va imposar el 2011. El 2014, Cabrera, de 37 anys, va completar els 5 quilòmetres de la prova amb un temps de 17 minuts i 51 segons.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem