Robledo: "El club no creix més ràpidament perquè no tenim una seu social com cal"

Si no hi ha cap novetat d'última hora, Rafa Robledo serà reelegit aquest dissabte, 19 de gener, com a president de la Unió Ciclista Sant Cugat. És l'únic candidat a les eleccions a la presidència

Vostè és l'únic candidat a les eleccions a la presidència. És bo pel club que només hi hagi un candidat?
No ho és. Hagués estat important per a tothom que s'hagués presentat més d'una candidatura, amb diferents idees i projectes.

El cinquè punt de l'assemblea és la modificació parcial dels estatuts. Què volen proposar al soci?

Que el president del club hi pugui estar un màxim de vuit anys (quatre anys prorrogables a quatre anys més). És el més democràtic. Que ningú es pugui perpetuar en el càrrec. No crec que sigui bo pel club ni tampoc que sigui una actitud democràtica.

Quin balanç en fa dels seus quatre anys com a president de l'entitat?
Positiu. Hem fet força coses i n'hi ha que n'hem de fer millor. Hi ha iniciatives que em pensava que serien més fàcils de fer, però ha estat molt dificultós. No hem gestionat prou bé la comunicació interna amb els socis, tot i que en l'últim any ho hem fet millor.

Quins són els principals objectius que es fixa?
Continuar treballant en la nostra Escola de Ciclisme, trobar un nou local social, fer un circuit i continuar treballant en la comunicació interna del club. L'Escola de Ciclisme és un dels èxits de la nostra gestió.

Persistiran en la recerca d'una nova seu social.
Amb el local social hem fracassat, però hi insistirem. És un dels principals problemes que tenim. El club no creix més ràpidament perquè no tenim una seu social com cal. El ciclisme no depèn d'una instal·lació esportiva, sino de tenir una vida social molt intensa. I això és el que ens manca: poder atentre els socis en un local amb unes dimensions i uns serveis adequats. Fins ara no ho hem aconseguit, però seguirem lluitant per assolir-ho.

I el circuit?
Ho hem treballat, però ara, amb aquesta situació de crisi, és més complexe. Però pensem que és un projecre que l'hem de tirar endavant. Aviat ens entrevistarem amb la junta directiva del club ciclista de Rubí per unir les nostres forces davant els fer ajuntaments. Volem un carril bici Sant Cugat-Rubí i parlar del circuit, ja no com un futur llunyà sino com un futur proper.

Quina és la situació econòmica del club?
És bona. Els nostres comptes estan sanejata. Els dos últims anys hem aplicat una politica de molta cura i restriccions econòmiques, i això ens ha anat molt bé.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem