contingut promocionat
sc trade center

 

Andrea Martí Pierre: "Al Trade et sents com a casa"

El SC Trade Center disposa d'un centre a Sant Cugat amb despatxos i seus corporatives

La Gestoria Martí Pierre va néixer l'any 2015 de la mà d'Andrea Martí Pierre, la seva gestora administrativa actual. L'empresa es va crear amb la finalitat de dur a terme tots els tràmits de les matriculacions i canvis de nom que derivaven de l'empresa familiar que el besavi de la fundadora va crear sota el nom de Moventia, una empresa dedicada al sector del transport des del 1923.

Quina és la filosofia de la Gestoria Martí-Pierre?
La nostra filosofia és la de resoldre els problemes als clients amb la màxima rapidesa i agilitat possibles. Som una gestoria jove i moderna.

Quin és el futur del sector?
Sempre es diu que la tramitació telemàtica ens pot guanyar terreny fins al punt de fer desaparèixer la figura del gestor per innecessària. Nosaltres esperem que aquest extrem no passi, i que ens puguem continuar adaptant als canvis oferint servei als nostres clients allà on ells no arriben.

T'assessoren perquè trobis l'espai que millor s'adapti a les teves necessitats FOTO: Cedida


Quines perspectives de creixement teniu?
De moment estem bé com estem, però no descartem que, a curt o llarg termini, puguem abastar majors grups de transport o ampliar la gestoria, oferint diferents serveis d'assessorament, a banda dels tràmits de trànsit, que són la nostra especialitat actual, una cosa que també ens diferencia de la resta.

Per què us vau decantar per instal·lar-vos al SC Trade Centre?
Des de l'inici confiem en el Trade, ja que s'adaptava perfectament a les nostres necessitats inicials, tractant-se de nova gestoria, emergent i de dues persones. Hem anat creixent durant aquests gairebé vuit anys i ara ja som un equip format per set professionals, i hem passat per quatre despatxos diferents dins del mateix Trade. Des dels nostres inicis sempre hem apostat pel servei de lloguer de despatx amb tots els serveis inclosos.

Quina valoració fa de tot aquest temps?
Al Trade et sents com a casa. La valoració és molt positiva i sempre n'hem estat molt a gust, tant, que ja ens sentim part de l'equip Trade.

Què us aporta estar al SC Trade Center?
Com sempre dic és com estar a un hotel, és còmode, t'oblides de les despeses extres de manteniment, neteja, electricitat, etc. I alhora tens tot el que necessites al teu abast, sales de reunions, màquines de vending, lavabos, restaurants a prop, pàrquing, terrassa amb unes fantàstiques vistes i serveis de tota mena perquè no et falti de res. Llevat que acabem no cabent, no tinc cap intenció de marxar.

  Busques despatx per a la teva empresa?

Més informació
 
Comentaris

Destaquem