contingut promocionat
sc trade center

 

Víctor Camacho: "Al SC Trade Center disposem de tot el que la nostra empresa necessita"

El SC Trade Center disposa d'un centre a Sant Cugat des del qual ofereix espais de treball adaptats a la nova realitat amb fórmules flexibles

Com definiria Coolchain?
Coolchain és una empresa de distribució nacional i internacional de producte farmacèutic i biològic especialitzada en temperatura controlada amb un servei únic al mercat 100% ecològic, mediambientalment sostenible i totalment personalitzat per a cada client.

Cap on va el futur de la distribució farmacèutica i quin paper hi jugarà Coolchain?
La distribució farmacèutica creix cada any i els nous medicaments estan orientats a la teràpia gènica, és a dir els tractaments personalitzats. En aquest moment, la gran majoria dels desenvolupaments de nous medicaments requereixen un control de temperatura que garanteixi condicions de fred o congelació. En aquest punt, Coolchain és una solució que la indústria ha adaptat atesa la versatilitat dels nostres serveis, i cobertura mundial en tots els rangs de temperatura, des dels -80°C fins als 15 i 25 graus positius, passant per -20ºC i +2 +8ºC.

T'assessoren perquè trobis l'espai que millor s'adapti a les teves necessitats FOTO: Cedida


Quines són les vostres perspectives de creixement?
La nostra empresa es troba actualment immersa en un pla de creixement molt agressiu, obrint nova delegació als EUA, Holanda i ben aviat al Sud-est d'Àsia per brindar els nostres serveis en aquests llocs que algora són estratègics per a Coolchain.

Per què vau decidir instal·lar-vos al SC Trade Center?
Sant Cugat és un punt estratègic per a la indústria farmacèutica, ja que a aquesta ciutat coexisteixen moltes marques farmacèutiques de primer nivell mundial. A més, la ubicació i els serveis i instal·lacions del SC Trade Center compleixen totes les nostres necessitats actuals i de creixement.

Quant de temps fa que opereu al SC Trade Center i quina valoració feu?
Som al SC Trade Center des de mitjans de 2020 i en tot aquest temps podem dir que tenim una experiència extraordinària amb les instal·lacions, el personal, els serveis, les facilitats i la flexibilitat, etc. Disposem de tot allò que una empresa com la nostra necessita en el seu dia a dia i que, en cas de no tenir-ho, ens consumiria gran part de la jornada, així que el SC Trade Center ens complementa totes aquestes necessitats.

Què us aporta estar ubicats a les instal·lacions del SC Trade Center?
La situació geogràfica propera als nostres clients, la imatge, les instal·lacions i un back office excel·lent.

Quins serveis del Trade teniu actualment?
En l'actualitat, tenim llogat un despatx gran i veníem d'una oficina més petita, però el creixement orgànic de la companyia ens fa anar creixent dins del SC Trade Center.

  Busques despatx per a la teva empresa?

Més informació
 
Comentaris

Destaquem