Sant Cugat, escollida Ciutat del Bàsquet Català 2017

El president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, ho ha anunciat després del 1r Meeting de Bàsquet

Joan Fa, president de la Federació Catalana de Bàsquet, ha anunciat aquest dissabte, 2 de juliol, després del 1r Meeting de Bàsquet Unificat, que Sant Cugat serà Ciutat del Bàsquet Català 2017. Fa ha dit que "Sant Cugat és una ciutat on el bàsquet està arrelat, que té capacitat per fer moltes activitats, que té instal·lacions, i creiem que està preparada".

 

Sant Cugat agafarà el testimoni de Sant Fruitós de Bages, que és la Ciutat del Bàsquet 2016, amb l'organització de diferents actes i esdeveniments relacionats amb el bàsquet. "Nosaltres intentem des de l'àrea d'Esports organitzar grans esdeveniments relacionats amb l'esport. Volem projectar la ciutat a través de l'esport, i creiem que ser seu del bàsquet català és un reconeixement molt important", ha detallat el regidor d'Esports, Eloi Rovira.

La UE Sant Cugat, el QBasket Sant Cugat, l'OMET, i algunes escoles com l'Europa i el Thau, organitzen regularment activitats relacionades amb el bàsquet. Totes elles participaran en el programa d'activitats amb el que treballarà a partir d'ara l'Ajuntament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem