Santi Grau, Campió d'Espanya d'esquaix per tercer any consecutiu

El santcugatenc va capitanejar l'equip del CT Sabadell que va disputar el campionat d'esquaix per equips a Cuenca el cap de setmana entre el 29 de juny i l'1 de juliol

El santcugatenc Santi Grau revalida el Campionat d'Espanya per equips d'esquaix amb el Club Tennis Sabadell, després de vèncer en la final al Club Tres Cantos de Madrid per un resultat de 3 victòries a 1.


El campionat es va disputar el cap de setmana entre el 29 de juny i l'1 de juliol a les instal·lacions del Cuenca Squash Club i en ell van participar 13 equips: 5 procedents del club amfitrió, el Cuenca Squash Club, 2 del CT Sabadell, a més del Club de Squash Fuengirola, l'Esportiu Rocafort, el Club Squash Valencia, el Club Squash Algemesí, l'Squash el Sauzal i l'Squash Tres Cantos.


En el campionat, Santi Grau ha format equip amb Ignasi Arms, Bernat JaumeEdmon LópezAlex Garbí. En els quarts de final, els catalans s'imposaven per un marcador de 4 partits a 0 vers un dels equips amfitrions, l'Squash Cuenca. En semifinals, repetien resultat eliminant a l'Esportiu Rocafort de Barcelona.


Amb la victòria en la final, i després d'alçar-se el 16 de juny com a campió de la Lliga Catalana d'esquaix per equips, el santcugatenc participa en la tercera victòria consecutiva del CT Tennis en el Campionat d'Espanya per equips d'esquaix. Per Santi Grau: "És un orgull i una satisfacció. Des d'aquí, agrair al club la confiança i aposta que fa amb nosaltres".


A més, aquesta victòria els classifica pel Campionat d'Europa per equips d'esquaix, disputat el setembre de 2019, en el que hi participen una quinzena de clubs. No obstant això, l'any passat també van tenir la classificació pel campionat, disputat a Holanda aquest setembre, i finalment van haver de declinar per motius externs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem