Santi Grau, campió de Catalunya d'esquaix en les categories +35 i +40 anys

El palista de Sant Cugat, de 42 anys, ha guanyat dues categories en la seva primera participació

El jugador d'esquaix de Sant Cugat, Santi Grau, de 42 anys, és el nou campió de Catalunya en les categories +35 i +40 anys. En les finals, el jugador del Club Tennis Sabadell ha superat a Àlex Luque, del Gimnàs Triops de Banyoles, per 3 sets a 2 (els 2 únics jocs que ha perdut en les dues competicions), i a Javier Agruña, del Club Natació Sant Andreu, per 3 sets a 0. El Campionat de Catalunya de Veterans s'ha celebrat al Club Esportiu Squash Marconi de Terrassa, el 16 i 17 de febrer.

Santi Grau: "Són nous objectius i reptes en la meva trajectòria esportiva"

Santi Grau ha explicat que "estic molt content i orgullós. Era la meva primera participació en uns campionats de Catalunya de veterans i he guanyat en les dues categories que he participat. Són nous objectius i reptes en la meva trajectòria esportiva".

Al Campionat d'Espanya i al Campionat d'Europa

El palista santcugatenc té previst participar també en el Campionat d'Espanya de Veterans, del 17 al 19 de maig, al club Tipi Park Sports Center de Platja d'Aro. Al mes d'agost, a Viena (Àustria), també podria participar en el Campionat d'Europa de Veterans, en la categoria de +40 anys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem