Sara Julián, Aina Berbel i Rafa Ruiz guanyen l'All Star Iberdrola de voleibol

Les jugadores del primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat i el seu entrenador Rafa Ruiz han guanyat, amb l'equip verd, el partit de les estrelles a l'equip morat, amb Sílvia Araco i Raquel Brun

Les jugadores del primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat, Sara Julián i Aina Berbel, i l'entrenador Rafa Ruiz, han guanyat, amb l'equip verd, el partit All Star Iberdrola, que ha reunit a les millors jugadores i tècnics de la Superlliga Iberdrola. El partit de les estrelles s'ha jugat aquest dijous, 28 de desembre, a la nit, a Guadalajara (Castella-la Manxa), davant 4.000 espectadors. L'equip verd s'ha imposat per 2 sets a 1, amb parcials de 22-25, 25-18 i 15-11, a l'equip morat, en el que han jugat Sílvia Araco, del DSV CV Sant Cugat, i la santcugatenca Raquel Brun, que juga al CVB Barça.

Sara Julián: "Ha estat una experiència molt enriquidora"

Brun i Araco, la segona i quarta a baix per l'esquerre de la imatge. FOTO: RFEV

Sara Julián ha assegurat que ha estat una experiència "molt enriquidora i divertida. Per l'Aina, el Rafa i per mi era la primera vegada que hi participàvem. Hem conegut jugadores i entrenadors d'altres equips amb qui hem jugat però que no coneixíem. M'ho he passat molt bé". A Julián també li ha impactat "jugar en un pavelló davant 4.000 persones. Ha estat impressionant".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem