Aina Berbel: una jugadora molt identificada amb el Club Voleibol Sant Cugat

Només té 16 anys i encara li queden dues temporades de categoria juvenil, però aquesta central d’1,86 m ha pujat amb el primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat a la màxima categoria estatal

Ve de Granollers, on viu, gairebé cada dia de la setmana. Aquesta ha estat la seva tercera temporada al DSV Club Voleibol Sant Cugat, on se sent molt identificada. “No el canviaria mai, em dóna molts valors”, assegura Aina Berbel. Després de dues temporades en categoria cadet, la 2015-2016 ha estat la seva primera campanya de juvenil (encara li falten dues més) i també ha defensat el primer equip (ha jugat més amb el sènior que amb el juvenil). I això que Berbel, central d’1,86 m, només té 16 anys.

Un descobriment d'Arseni Llenas

Va ser Arseni Llenas, entrenador del CV Sant Cugat, qui la va animar a fitxar. “Vaig pensar que encara tenia molt de voleibol per descobrir. Estic molt contenta. He evolucionat molt”. La jugadora té molt clar què li aporta el voleibol: “És una part molt important de la meva vida i em dóna moltes amistats. Vull continuar aprenent de les jugadores experimentades del primer equip”.

A Superlliga 1 i al preeuropeu

Després de Setmana Santa va jugar amb la selecció espanyola el preeuropeu sub-19, a Croàcia. Aquesta campanya ha ascendit amb el primer equip a Superlliga 1, la màxima categoria estatal, i també s’ha coronat campiona de Catalunya juvenil. La temporada 2014-2015 va ser campiona de Catalunya i subcampiona d’Espanya cadet, amb el CV Sant Cugat, i campiona d’Espanya amb la selecció catalana. Aina Berbel va començar a jugar a voleibol en la categoria infantil a l’escola on estudia, el Carles Vallbona de Granollers. Fa primer de batxillerat.

En clau personal:

Com es defineix? Amistosa, feliç i lluitadora.

Una virtut: L’empatia.

Un defecte: Exigent.

Un esport: El bàsquet.

Un país: Noruega.

Un viatge: Nova York.

Un color: el blau.

Una il·lusió: Guanyar el Campionat d'Espanya Juvenil 2016-2017 i estudiar el que més m'agrada, la fisioteràpia.

Un sentiment: Gaudir de la vida.

Un repte: Arribar al meu màxim nivell esportiu i viatjar per tot el món.

Una frase: Vés on et porti el vent.

Una heroïna: Paula García i Cristina Borja.

Un grup de música: Coldplay.

Una pel·licula: El diario de Bridget Jones.

Un llibre: Maravillosamente imperfecto, escandalosamente feliz, de Walter Riso.

Un menjar: espaguetis.

Una beguda: Fanta de taronja.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem