Segona victòria seguida del Valldoreix FC, que ja és tercer en la 2a Catalana de futbol

Els de José Andrés Vargas han aconseguit la primera victòria com a local, la segona consecutiva i sumen 7 dels 9 punts possibles

El primer equip del Valldoreix FC ja és tercer a la classificació del grup 3 de 2a Catalana de futbol. Els de José Andrés Vargas han aconseguit la primera victòria com a local, aquest diumenge, 22 de setembre, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol, on competeixen fins que finalitzin les obres que s'estan fent al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, escenari habitual dels partits de lliga del Valldoreix FC. Els verd-i-blancs sumen 7 punts, els mateixos que el Sant Cugat FC, que és segon, i 2 punts menys que el líder, l'Agrupació Sant Andreu de la Barca.

El Valldoreix FC ha encadenat la segona victòria consecutiva davant el Molins de Rei CF, que després de les tres primeres jornades és 18è i últim sense sumar cap punt.

Torres fa l'1 a 0 en el minut 1

El primer gol del partit l'ha fet Gabriel Torres, del Valldoreix FC, en el primer minut de l'encontre. El Molins de Rei CF ha reaccionat i en el minut 13 ha empatat, amb un gol del capità Carles Capella. A partir del gol, els visitants s'han animat i, després de generar diverses ocasions de gol, Capella, de nou, ha fet l'1 a 2, de penal.

La segona part, pel Valldoreix FC

En el segon temps, el Valldoreix FC ha estat el conjunt que ha dominat. En el minut 5, Jacobo Fernández de Liencres s'ha plantat sol davant el porter visitant Ferran de Palol, però no l'ha pogut superar. Només 3 minuts després, Mario Cortiles ha establert l'empat a 2, després d'una excel·lent jugada d'equip. I en el minut 29, Jan Garcia-Planas ha marcat el 3 a 2 definitiu en el minut 29.

Vargas: "Tenir 7 punts de 9 estar molt bé"

L'entrenador del Valldoreix FC, José Andrés Vargas, ha assenyalat després del partit que ha estat una victòria soferta" i que "tenir 7 punts de 9 estar molt bé. Som un equip nou al grup i estem coneixent els rivals. Estem bé, la gent està endollada i això és molt important".

Al camp del CD Fontsanta-Fatjó

En la 4a jornada del campionat, el Valldoreix FC es desplaça al camp del CD Fontsanta-Fatjó, que és 14è de 18 equips amb 3 punts, els que va aconseguir en la 1a jornada de competició al camp del Can Buxeres FC, per 1 gol a 2. Aquest partit s jugarà el dissabte 28 de setembre, a les 18 hores.