Sis jugadores del sènior A femení no seguiran a la UE Sant Cugat

El club ha ofert la continuïtat a Aleyda Llobet i Laia Martín, que han decidit no continuar, i ha donat la baixa a Raquel Pérez, Anna Vulart, Anna Alegre i Cristina López

Les sis jugadores del sènior A femení de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat han decidit no continuar a l'equip. Joan Carles Sada, vicepresident de l'àrea esportiva de la UE Sant Cugat, s'ha reunit aquest dilluns, 13 de juny, amb les jugadores, i segons Sada, ha ofert la continuïtat al sènior A a Aleyda Llobet i Laia Martín que, segons la capitana Aleyda Llobet, han decidit no continuar. El club ha comunicat a 4 jugadores, Raquel Pérez, Anna Vulart, Anna Alegre i Cristina López, que no compta amb elles per a la pròxima temporada.

Llobet: "Totes tenim nivell per jugar a Primera Catalana"

La capitana Aleyda Llobet, a 28 anys, i jugadora del primer equip les últimes 9 temporades ha estat crítica amb la decisió de la junta directiva. En declaracions al TOT Sant Cugat ha explicat que "hem estat aquestes jugadores les que hem salvat la categoria. Ha estat una temporada molt dura i les que hem treballat per mantenir la categoria hem estat nosaltres. No hi ha raons suficients per fer-nos fora. Totes tenim nivell per jugar a Primera Catalana. Considerem que el que ens han fet és una falta de respecte".

Joan Carles Sada: "És una decisió exclusivament tècnica"

Joan Carles Sada ha explicat en declaracions al TOT Sant Cugat que la decisió que ha pres la junta directiva ha estat una determinació "exclusivament tècnica". Sada ha explicat que "aquesta temporada 2015-2016 hem patit molt amb el sènior A femení. Durant la temporada hem patit moltes baixes i hem hagut de reforçar l'equip amb jugadores del sènior B durant tota la campanya. Els hem ajudat canviant horaris d'entrenament i de partits". El directiu ha assenyalat que "aquest mateix equip i el seu entrenador, Rafael Delgado, s'havien marcat l'objectiu d'ocupar la part alta de la classificació a Primera Catalana i, al final, hem hagut de patir molt i jugar la promoció de descens. I hem hagut de prendre decisions per canviar la dinàmica de l'equip. Ha estat dolorós, perquè no ens agrada donar la baixa a ningú". "Les jugadores s'han enfadat i ens han dit que o bé es queden les sis o que marxen totes. I són jugadores sèniors...", ha dit.

Segons la junta directiva, el club els ha ofert jugar al segon equip femení de Segona Catalana o, fins i tot, crear un nou equip al club. "No els hem fet fora del club, com diuen", detalla Sada.

Acord UESC-CBF Cerdanyola

La UE Sant Cugat ha segellat un conveni de col·laboració amb el Club Bàsquet Femení Cerdanyola, acord que inclou diferents punts que satisfà ambdues parts. Un dels diversos punts d'acord és que el club de Cerdanyola del Vallès cedirà fins a 7 jugadores (una ja va jugar a la UE Sant Cugat) al primer equip femení de la UE Sant Cugat, que entrenarà Vicenç Poblet, tècnic que substituirà Rafael Delgado. El seu ajudant serà Lluís Escobar.

La UE Sant Cugat compta amb 7 jugadores més del sénior B (5) i del júnior A (2) del club santcugatenc per defensar el primer equip a Primera Catalana. "Amb aquest acord el que volem és millorar el futur de l'àrea femenina de la UE Sant Cugat, i consolidar-la", ha afirmat Joan Carles Sada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem