Sparta Warszawa, CV Sant Cugat i Tor Sapienza, campions del Torneig Internacional

Podis del Club Voleibol Sant Cugat en les tres categories: or en la cadet, plata en la juvenil i bronze en la infantil

El 12è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat ‘Miquel Martínez’, que ha tingut lloc des de dijous fins aquest diumenge 20 de setembre, ha finalitzat aquest migdia amb les victòries de Sparta Warszawa en la categoria juvenil, Club Voleibol Sant Cugat en la categoria cadet i Tor Sapienza en la categoria infantil.

Els tres equips del Club Voleibol Sant Cugat han tingut una actuació molt destacada amb un or, una plata i un bronze. Les cadets han revalidat el títol superant en la final l’Angry Hornets Colmenarejo, les juvenils han quedat segones després de perdre la final amb l’Sparta Warszawa, i les infantils han quedat terceres després de caure a semifinals amb qui finalment ha estat el campió, el Tor Sapienza.

Moreno: “Hi ha pocs esports i pocs clubs que facin 12 tornejos internacionals d’aquest nivell”

L'Sparta Warszawa supera per un doble 25-17 a l'equip juvenil. FOTO: Lali Puig

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Lluís Moreno, ha reconegut que “organitzar 12 tornejos internacionals d’aquest nivell és un gran repte i un gran honor” i ha recalcat que “són pocs els esports i els clubs que ho fan”. Pel que fa al nivell del torneig, el president ha assegurat que “aquest any ha tingut un nivell altíssim, ho vam poder constatar des del mateix dijous”.

Amb 44 equips participants, 15 clubs i més de 500 jugadores, aquest Torneig Internacional de Voleibol és un dels torneigs més importants d'aquestes característiques que es fan a l'Estat espanyol. 

Final infantil entre Tor Sapienza i SdP Anderlini. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem