Tommy Paul guanya el 9è Torneig Futures BTT Tennis Academy

El nord-americà supera en la final a l'alacantí Albert Alcaraz, per 2-6, 6-4 i 6-4

Tommy Paul, número 608 del rànquing ATP, ha estat el guanyador del 9è Futures BTT Tennis Academy – Trofeu Vila de Valldoreix que s’ha disputat aquesta darrera setmana al Club Esportiu Valldoreix. El nord-americà ha superat en la final a l’alacantí Albert Alcaraz, número 537 de rànquing, en tres sets, 2-6, 6-4 i 6-4. Paul, de menys a més, ha estat més fort anímicament que el seu contrincant en la fase final de partit i ha acabat remuntant el marcador, després de perdre amb claredat el primer set.

Tommy Paul es va desfer en les semifinals del seu compatriota Taylor Fritz per 3-6, 6-4 i 6-3, mentre que Albert Alcaraz va superar al cap de sèrie número 3, Oriol Roca, per 6-1 i 6-4. En la competició de dobles, Oriol Roca i Gerard Granollers, caps de sèrie número 1, van superar en la final la parella formada per Sergio Martos i Pol Toledo (2), per 7-5 i 6-2.

Un torneig consolidat

Albert Alcaraz es queda a les portes de guanyar a Valldoreix. FOTO: Lali Puig

Albert Riba, director del torneig, ha assegurat que “ha estat una setmana intensa de molt bon tennis i amb una final de molt nivell, amb dos jugadors que ben aviat estaran jugant campionats de més categoria”. També ha explicat que el club vol organitzar la desena edició: “Volem fer una desena edició, i que essent un aniversari, encara sigui millor que aquesta”. Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix, també ha assegurat que faran la desena edició i ha agraït la feina de BTT Tennis Academy amb l’organització.

El Futures BTT Tennis Academy – Trofeu Vila de Valldoreix reparteix 10.000 dòlars en premis, dels quals el guanyador n’aconsegueix aproximadament 1.000. El torneig forma part del calendari de tornejos Futures de la Federació Internacional de Tennis (ITF).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem