El novè torneig Futures BTT Tennis Academy, amb tennistes de vint països

Es juga del 9 al 17 de maig, en categoria masculina, al Club Esportiu Valldoreix, i dóna punts pel rànquing ATP. L'organització lliurarà 10.000 dòlars en premis en metàl·lic

La novena edició consecutiva del torneig Futures BTT Tennis Academy – Trofeu Internacional Vila de Valldoreix de tennis, que es juga en categoria masculina i que dóna punts pel rànquing ATP, comença aquest dissabte, 9 de maig, al Club Esportiu Valldoreix. La fase prèvia es jugarà entre el 9 i l'11 de maig, i la fase final, del 12 al 17 de maig. L'organització repartirà 10.000 dòlars en premis, i el campió de la prova d'individuals s'embutxacarà poc menys de 1.000 dòlars.

En la fase prèvia, de 64 jugadors, els 8 millors passaran al quadre final de la competició, en la que ja hi haurà 18, més 4 wild-card (jugadors de la BTT Tennis Academy) i 2 special exempt, en un total de 32 jugadors. La final d'individuals se celebrarà el diumenge 17 de maig, al matí. El director del torneig és Albert Riba i el jutge-àrbitre, Roberto Pérez.

El cap de sèrie número 1 és Jordi Samper (212 al rànquing de l'ATP), que ja ha guanyat una vegada aquest campionat. El santcugatenc Juan Lizariturry és el cap de sèrie número 6.

També es jugarà en la modalitat de dobles, amb un quadre final de 16 parelles. La final es jugarà divendres a la tarda.

Tennistes de vint països diferents

S'hi han inscrit tennistes d'una vintena de països, com Xile, Gran Bretanya, Argentina, Japó, Estats Units, Índia, Veneçuela, Portugal, França, Xina, Perú, Rússia, Irlanda, Austràlia, Turquia, Holanda, Suïssa, Brasil, Armènia, Canadà, Uzbekistan, Kazakhstan i Espanya. La presència internacional està garantida, ha explicat Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

La presentació oficial del torneig Futures BTT Tennis Academy – Trofeu Internacional Vila de Valldoreix de tennis s'ha fet aquest dimecres, 6 de mai, a la Sala de Plens de l'EMD de Valldoreix, i ha comptat amb la presència de Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Albert Riba, director del torneig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem