El V Torneig Solidari Ciutat de Sant Cugat en benefici d'Open Arms

La 5a edició del torneig del FS Sant Cugat, la primera sense presència internacional, es disputarà en 4 categories i tornarà a mostrar la seva cara més solidària, enguany amb Open Arms

Un any més, el Torneig Solidari Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Futbol Sala Sant Cugat, serà un dels protagonistes de les activitats esportives de Nadal, un torneig que enguany celebra la seva 5a edició i el recapte del qual anirà destinat a Open Arms. Disputat entre el divendres 27 de desembre i el diumenge 29 del mateix mes, al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler i la ZEM La Guinardera acolliran un total de 72 partits entre les 4 categories participants: benjamí, aleví, infantil i cadet.

Així doncs, 14 clubs amb diferents conjunts per categoria seran els participants d'aquesta 5a edició, la primera des de la seva creació que no comptarà amb cap equip de l'estranger. Amb tot, en cada categoria participaran 8 conjunts diferents, dividits en 2 grups de 4 cadascun, on els dos primers de grup accediran a les semifinals de la competició, mentre que els 2 darrers s'asseguraran una plaça a la semifinal de consolació. "Esperem que molta gent s'acosti a veure el torneig i estem molt contents de tots els equips que volen participar" apunta Aitor Losada, entrenador del club vermell-i-negre i un dels organitzadors del torneig.

L'amfitrió, l'FS Sant Cugat, serà el club amb més equips representats, un total de 5; l'FS Ripollet, el CET10 i l'Academy FS Fernandao ho faran amb 4 conjunts; amb 2 participaran el CFS Eixample, el CN Caldes, l'Horta FS i el FCB Escola; finalment, amb només 1 combinat competiran l'FS Vic, l'FS Parets, el CE Futsal Mataró, l'AE Les Corts UBAE, l'EFS Jordi Torras i l'AE Sant Andreu.

A més, durant els dies de competició, el club recaptarà joguines noves per a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, entitat beneficiada la darrera temporada amb els 2.000€ recaptats durant la 4a edició del Torneig Solidari Ciutat de Sant Cugat, per a la construcció d'un hospital Pediatric Cancer Center. D'altra banda, s'organitzaran diferents rifes solidàries, amb obsequis de productes de la màxima categoria estatal (la LNFS), on els beneficis aniran destinats a l'organització Open Arms, una organització que vetlla per protegir a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèlics o de la pobresa.

 

Finalment, durant el diumenge 29 de desembre, l'equip de veterans de l'FS Sant Cugat disputarà també una competició emmarcada en aquesta 5a edició del Torneig Solidari Ciutat de Sant Cugat juntament amb els veterans de l'FS Ripollet, del CN Sabadell, de l'Industrias Santa Coloma, del FC Barcelona i de l'AE Penya Esplugues.

 

Nadal, al TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat us acosta tota l'actualitat, notícies, agenda d'actes, fotografies i vídeos de la celebració de Nadal a la ciutat. Ho podeu trobar al canal "Nadal" del web www.totsantcugat.cat. En l'edició en paper del TOT trobareu dos reportatges amb totes les activitats el divendres 13 i el divendres 20 de desembre. 

També podeu seguir l'actualitat nadalenca a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem