Tot a punt per a la taula rodona "El món penyístic al segle XXI"

L'organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat aquest divendres, 19 de gener, al seu local social, i serà retransmès en directe pel Facebook Live de l'entitat

La Penya Blaugrana Sant Cugat organitza aquest divendres, 19 de gener, a les 20 hores, al seu local social del carrer Sant Domènech número 15 un col·loqui sobre les penyes del FC Barcelona, amb el títol "El món penyístic al segle XXI". A la taula s'hi asseuran Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona i també president de la Federació de Penyes del Vallès; Vicenç Notari, president de la Federació de Penyes del Baix Llobregat; Toni Closa, experiodista del diari Sport; Joan Poquí, periodista de Mundo Deportivo, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat. L'acte el conduirà Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat.

Serà retransmès en directe pel Facebook Live de la PB Sant Cugat

El col·loqui, que serà retransmès en directe pel Facebook Live de la Penya Blaugrana Sant Cugat, comptarà amb l'assistència de presidents i representants de diferents penyes blaugranes, com la Penya Solera Barcelonista de Calella, la PB Ramon Llorens de Rubí, PB Vallirana, PB Jove de Cerdanyola del Vallès i PB de Sant Andreu de la Barca. Després de la taula rodona, amb una durada d'una hora, hi haurà un sopar a peu dret.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem