La Penya Blaugrana Sant Cugat reconeix a 18 socis la seva fidelitat a l'entitat

En un acte emotiu i solemne a l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels, l'entitat ha lliurat una insígnia a 18 sòcies i socis que han complert 25 anys d'afiliació a l'associació

En un acte emotiu i solemne, la Penya Blaugrana Sant Cugat ha lliurat una insígnia a 18 sòcies i socis de l'entitat que entre els anys 2015 i 2017 han complert 25 anys d'afiliació a l'entitat. L'acte s'ha celebrat aquest diumenge, 8 d'octubre, a la tarda, a l'Aula Polivalent de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels, i ha comptat amb l'actuació d'un trio de músics de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Anna Costa, al chelo; Lluïsa Vinyes, al piano, i Francesc Navarro, al clarinet, han interpretat cinc peces diverses. Aquest mateix acte, però amb diferents homenatjats, es va fer per última vegada el 16 de novembre del 2014.

Reconeixement a 18 socis

Sòcies i socis distingits i autoritats. FOTO: Lali Álvarez

Els socis homenatjats que han recollit el seu reconeixement han estat: Elvira Aldavert Morales, Montserrat Masip Beldad, Dolors Manuel Utges, Carme Tortajada Novella, Francesc Carbó Seriñana, Eva Benito Pla, Montserrat Pla Gimeno, Dolors Pujol Tortosa, Antuan Rovira Galimany, Toni Castro Ruiz, Jordi Castro Ruiz, Loli Ruiz Pérez, Èric Rovira Campos i Carlos González Regull (l'ha recollit la seva vidua). No han pogut assistir a l'acte per diferents motius Miquel Pros Vila, Jordi Andrés Pahisa, Concepció Lara Laguna, Martí Reverte Calvo i Carme Tortajada Novella.

Les autoritats que han participat d'aquest acte, en el que hi han assistit més una setantena de persones, han estat les següents: Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Santi Casas, directiu de la comissió social del FC Barcelona; Paco Martínez, representant de l'Agrupació Barça Jugadors del FC Barcelona; Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona; Jabobo Domènech, directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat al Vallès Occidental Terrassa; Francesc Folguera, directiu de la FCF i delegat al Barcelonès, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Santi Casas: "Ha estat un acte solemne i emotiu"

Antoni Guil, Santi Casas, Jacobo Domènech i Eloi Rovira, a l'acte. FOTO: Lali Álvarez

Josep Maria Félez ha assenyalat en els parlaments que "la penya està creixent, socialment (té 940 socis) i esportivament, amb 450 nens i 27 equips de futbol. Se'ns reconeix com la 8a penya amb més socis del món". Eloi Rovira ha felicitat als homenatjats "pel vostre compromís amb la PB Sant Cugat" i ha agraït a l'entitat "tot allò que fa des de la vessant social, que és molt. Li agraeixo el seu compromís amb la vida associativa del municipi".

Antoni Guil ha assegurat que "una penya no serveix de res si al darrera no hi ha un munt de persones que entenen perfectament què és la penya i comparteixen els principis de la penya, acompanyant un procés històric i de creixement de l'entitat". Santi Casas ha qualificat l'acte de "solemne i emotiu. Ha estat un acte de sentiment de què són les penyes", i Jacobo Domènech ha dit que la PB Sant Cugat "és un club referent a la comarca i a Catalunya".

El trio de músics han fet una brillant actuació. FOTO: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem