Tot a punt per al segon Memorial Álex García Laciana

El juvenil A de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov, líder en el grup 35 de la 2a Divisió, jugarà amb el cadet A de la UFB Jábac i Terrassa, que milita en la Divisió d'Honor

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov organitza la segona edició del Memorial Álex García Laciana, que es jugarà aquest dissabte, 2 de març, a les 10.30 hores, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. En un partit de futbol que vol recordar Álex García Laciana, que vivia a Ripollet, enfrontarà l'equip juvenil A de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov, líder en el grup 35 de la 2a Divisió, contra el cadet A de la UFB Jábac i Terrassa, que és novè en la Divisió d'Honor. Aquest acte de record hi participaran representants del FC Barcelona i la Federació Catalana de Futbol, així com Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

L'exjugador de la PB Sant Cugat, de 15 anys, va morir el 22 de gener del 2017

Álex García Laciana va morir el 22 de gener del 2017, víctima d'una llarga malaltia, quan era jugador de l'equip cadet A de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov i tenia 15 anys. García, que vivia a Ripollet, va entrar en la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov en la categoria aleví i també va jugar en infantil i cadet.

En la primera edició del Memorial Álex García Laciana, el 10 de febrer del 2018, la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov es va enfrontar a la selecció comarcal del Vallès Occidental cadet, amb el resultat de 5 gols a 1, i amb la presència dels pares, Pablo García i Berna Laciana, i la seva germana Laia; familiars del jugador; representants del FC Barcelona i la Federació Catalana de Futbol, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Més info: Emotiu homenatge de la Penya Blaugrana Sant Cugat a Àlex García

Més informació
 
Comentaris

Destaquem