Últimes hores per inscriure's a la Sant Silvestre

Aquest dilluns 28 de desembre es tanquen les inscripcions per la tradicional cursa que es corre el 31 de desembre

La sisena edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat es correrà el dijous 31 de desembre. El tret de sortida es donarà a les 17.30 hores, al davant del Teatre-Auditori de Sant Cugat, i l'arribada tindrà lloc al davant de l'Ajuntament de la ciutat. Aquesta cursa està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i forma part també del Circuit Divina Pastora Assegurances l'Aliança.

La 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l'organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. El circuit, de 10 quilòmetres, és el mateix que els últims anys, amb algunes petites modificacions en el traçat.

Últim dia d'inscripcions: dilluns 28 de desembre

Les inscripcions es poden formalitzar al web de la Sant Silvestre de Sant Cugat fins aquest dilluns 28 desembre.

Tots aquells que ho vulguin també poden formalitzar les seves inscripcions en diferents punts de la ciutat, com a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET); a les botigues d'esports Running Vallès, Thinksport, RunXperience, BenitoSports, i al comerç Party Fiesta. També hi ha d'altres poblacions on els atletes es poden apuntar, com Rubí, Terrassa, Granollers i Barcelona.

El cost de la inscripció és de 16 euros (amb xip groc) i 18 euros (sense xip groc). Cada atleta gaudirà d'una bossa d'obsequis dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, i una samarreta tèrmica.

El mateix dia de la prova l'organització premiarà els tres primers classificats i classificades de la categoria absoluta. La resta de premiats (del 4t al 25è, per categories, per equips, els millors atletes locals i les millors disfresses) rebran el seu premi el 8 de gener, en un acte a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Amb la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer

Per segon any consecutiu, la Sant Silvestre col·laborarà amb la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer (FECEC). Aquells atletes que ho desitgin podran aportar una quantitat econòmica voluntària.

En l'edició del 2014 hi van participar 2.007 atletes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem