S'obren les inscripcions per córrer la 6a Sant Silvestre de Sant Cugat

L'ajuntament i l'organització de la Sant Silvestre renovaran l'acord de col·laboració perquè la cursa es continuï fent a la ciutat

Aquest dilluns, 14 de setembre, s'han obert les inscripcions per internet per participar en la 6a Sant Silvestre de Sant Cugat, que se celebrarà el 31 de desembre. Fins al 18 d'octubre, el cost de les inscripcions serà de 14 euros, i a partir d'aquesta data s'hauran de pagar 16 euros. La inscripció inclourà una samarreta tèrmica de màniga llarga i productes de les empreses col·laboradores.

L'organització, el Club Atlètic Barcelonès, té previst obrir les inscripcions presencials a finals d'octubre, i ho farà a les botigues santcugatenques Running Vallès, Thinkinsport, RunXperience i Benitosports, i a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). La cursa, que continua sent una prova puntuable pel Circuit l'aliança, compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Hi haurà novetats atractives

Joan Montserrat, responsable de la comissió organitzadora de la 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l'aliança, ha explicat al TOT Sant Cugat que “més endavant presentarem algunes novetats amb l'objectiu de fer més atractiva la cursa. Enguany, hem fet una campanya de promoció més potent. Volem que hi hagi més participació d'atletes a la cursa”. En l'última edició hi van córrer 2.007 atletes.

Ajuntament i organització renovaran conveni

L'Ajuntament de Sant Cugat i el Club Atlètic Barcelonès renovaran el conveni de col·laboració perquè aquesta prova atlètica es continuï celebrant a Sant Cugat a partir del 2016. Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament, ha explicat al TOT Sant Cugat que “nosaltres estem contents amb la celebració d'aquesta prova a la ciutat. Revisarem el conveni, farem algun ajust i el renovarem”.

Per la seva banda, Miquel Montserrat, del Club Atlètic Barcelonès, ha afirmat al TOT Sant Cugat que “nosaltres volem renovar el conveni. Estem molt contents”.

El circuit no canvia

El circuit, urbà i de 10 quilòmetres, serà el mateix dels últims quatre anys i també estarà homologat per la Federació Catalana d'Atletisme. El recorregut serà el següent: Pla del Vinyet, Av. de les Corts Catalanes, carrer de Pau Casals, Rambla del Celler, Av. de Cerdanyola, carrer de la Creu, carrer de la Torre, plaça d'Octavià, carrer Santiago Rusiñol, A. Rius i Taulet, carrrer Lluís Companys, camí de Can Gantxet, camí de Rovira i Virgili, carrer de Jaume I, Can d'Olabarria, Safareigs, carrer Villà, Passeig de Can Mora, Rambla de Rivera, Rambla de Ribatallada, carrer Francesc Moragas i Rambla del Celler.

Contra el càncer

Per segon any consecutiu, la Sant Silvestre de Sant Cugat col·laborarà amb la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), amb la campanya solidària 'Nassos contra el càncer'.

El tret de sortida de la prova es donarà a les 17.30 hores del dijous 31 de desembre, a l'avinguda Pla del Vinyet (davant del Teatre-Auditori). El punt d'arribada estarà situat a la Rambla del Celler, davant de l'ajuntament.

El campió de l'edició del 2014 va ser Omar Ougzhif, amb un temps de 29 minuts i 39 segons, millorant la marca que va aconseguir l'any passat i superant el rècord de la cursa. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Ouafaa Hamani, amb un temps de 36 minuts i 42 segons. Hamani havia quedat tercera el 2012 i quarta el 2013. La santcugatenca Laura Bel Franquesa, qui va ser campiona de la Mitja Marató de Sant Cugat al 2014, va finalitzat 5a.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem