Últims dies per inscriure's en el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat

La competició, que per tercera vegada organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat, es fa el dissabte 6 d'octubre al Rocòdrom Josep Barberà en diferents categories

L'Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzen aquest dissabte, 6 d'octubre, al Rocòdrom Josep Barberà, el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat. Les inscripcions -fins ara més de 60- es poden formalitzar fins aquest dijous, 4 d'octubre, a la FEEC. De 9 a 14 hores competiran les categories sub-12, sub-15 i sub-18, i de 15 a 20 hores, les categories aboluta i veterans. Del CM Sant Cugat hi prendran part 7 participants, entre els quals cal destacar a Simon Padín, en absolut. Aquesta competició forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

A les 19 hores hi haurà una exhibició de para escalada, amb la presència de 3 catalans, entre els quals cal destacar Albert Guàrdia, segon i tercer en els campionats del Món els anys 2016 i 2018.

Després de fer-ho el 2010 i al 2013, aquesta serà la tercera vegada que el Club Muntanyenc Sant Cugat organitza el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat. El 2005 també es va fer un Campionat d'Espanya d'Escalada de Dificultat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem