Últims dies per inscriure's en les Milles de Valldoreix

Aquesta competició atlètica és la continuïtat de les 5 Milles Femenines de Valldoreix

Aquest dimecres, 22 de març, es tanquen les inscripcions de la primera edició de les Milles de Valldoreix, cursa atlètica que tindrà lloc el pròxim dissabte, 25 de març, a partir de les 9.30 hores, amb sortida al davant del Complex Esportiu EMD Valldoreix. Aquesta competició atlètica és la continuïtat de les 5 Milles Femenines de Valldoreix, prova que s'havia fet en els últims 13 anys. La cursa és la mateixa, però amb la novetat que passa a ser mixta, no només de caràcter femení. Una altra novetat és que, enguany, aquesta cursa ha passat a formar part de la Lliga Campionchip.

El circuit, urbà

Les curses de 3 i 5 Milles tenen un cost de 10 euros, mentre que les infantils són gratuïtes. Els circuits són urbans. Rebran una medalla els tres primers classificats i classificades de les curses de 3 i 5 Milles, i així com també el millor atleta júnior i veterà del campionat. En el cas de les curses infantils s'enduran una medalla els sis primers classificats de cada categoria. L'entrega de premis començarà a les 11.45 hores.

El divendres 24 de març, de 17 a 20 hores, els atletes inscrits podran recollir els dorsals i les samarretes al Complex Esportiu EMD Valldoreix. També ho podran fer el mateix dia de la prova, a partir de les 8.30 hores, els atletes de les curses infantils.

L'organització va a càrrec de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, que compta amb la col·laboració del Complex Esportiu EMD Valldoreix. Després de la cursa, l'organització lliurarà un xec de 1.000 euros a la Comissió Veritat Memòria i Reconciliació de les Dones Colombianes a l'Exterior.

Els horaris de la matinal atlètica:

- 9.30 hores: Cursa 3 Milles (4.828 metres) i 5 Milles (8.046 metres).

-11 hores: Cursa Infantil 1 (categories infantil i cadet). 1.600 metres.

-11.20 hores: Cursa Infantil 2 (categoria aleví). 1.000 metres.

-11.30 hores: Cursa Infantil 3 (categories benjamí i prebenjamí). 600 metres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem