Victòria de la UESC de Copa i s’avança en la lluita per la permanència

El primer punt de l’eliminatòria contra el Barna es queda a Sant Cugat gràcies al 83 a 69 i a l’encert dels jugadors de Marc Solanes

Partit clau per evitar el descens de Copa Catalunya a la Primera Catalana el que jugava la UESC aquest dissabte al Pavelló Municipal de Sant Cugat i feina feta per part dels homes de Marc Solanes. Victòria per un ampli 83 a 69 que avança els santcugatencs en la sèrie, al millor de 3, contra el Grup Barna.

Així, els vermell-i-negre van fer un partit molt seriós amb l'objectiu de liquidar la sèrie com més aviat millor. Al final del primer quart el resultat era de 29 a 19 a favor dels locals. No obstant això, al final del segon quart el parcial era favorable als barcelonins, 11 a 20, arribant, d'aquesta manera amb el resultat de 47 a 39 a favor dels de Sant Cugat. Després, ja a la segona part, el parcial de tots dos quarts va ser favorable, de nou als homes de Solanes i van tancar el partit amb el 83 a 69 definitiu.

El 63,8% d'encert va ser clau en la victòria

La victòria, principalment, s'explica per l'alt percentatge d'encert dels santcugatencs al llarg del partit: el 63,8% dels llançaments van acabar dins la cistella. També dels tirs lliures: 88,8%. Unes estadístiques molt bones que demostren les ganes de seguir en la màxima categoria de Catalunya de la UESC de la qual, el jugador més destacat va ser Oriol Centelles amb 17 punts.

El segon partit de la sèrie pot ser el definitiu pel passi de ronda de l’equip de Sant Cugat. Serà la setmana que ve, el dia 26, a la Nau, al Parc del Clot de Barcelona.