Victòria i liderat en Handbol i derrota del Rugby Sant Cugat, destacat de la jornada

L'UE Sant Cugat de bàsquet encadena tres victòries consecutives i el Junior FC masculí i femení també guanyen i segueixen en zona de Final Four

L'Hanbol Sant Cugat va aconseguir una gran victòria a casa davant del Mubak MB La Roca amb un resultat de 30-25. El partit va ser de màxima exigència, ja que estava en joc la primera plaça de la classificació. Els visitants arribaven al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler amb el lideratge, però només amb dos punts d'avantatge sobre l'Handbol Sant Cugat. L'equip santcugatenc va dominar el marcador durant tot el partit, tot i que els de La Roca van oferir resistència fins al final. Una bona actuació defensiva i, sobretot, l'exhibició ofensiva comandada per un imperial Jordi Sancho (14 gols) va ser suficient per acabar emportant-se la victòria que donava el premi de la primera posició. Els de Daniel Ariño només necessiten un punt per certificar la seva classificació per les fases d'ascens quan falten tres jornades pel final de la lliga regular.

Més info: L'Handbol Sant Cugat aconsegueix una victòria de prestigi i es col·loca líder de la lliga

Adeu a l'ascens

El Rugby Sant Cugat masculí va perdre davant l'Universitario Bilbao Rugby per 34 a 31 en l'última jornada de la lliga Elit de Divisió d'Honor B. Amb aquesta derrota, els blau-i-negres han dit adeu a la possibilitat de lluitar per l'ascens a Divisió d'Honor. Als homes de Martín García només els valia la victòria, i han tingut l'opció d'aconseguir-la fins al final. El partit ha estat de màxima igualtat, però un cop de càstig transformat pel Rugby Bilbao ha acabat decidint el duel a favor seu quan faltaven dos minuts pel final del matx. Amb aquesta, el Rugby Sant Cugat ha encaixat la seva segona derrota consecutiva, que l'ha deixat en sisena posició de la taula, fora de les places de la promoció d'ascens.

Més info: El Rugby Sant Cugat perd en la darrera jornada i s'acomiada de la lluita per l'ascens

Tres victòries consecutives

L'UE Sant Cugat va obtenir el seu tercer triomf consecutiu en derrotar al Masnou Basquetbol per 87 a 75. Els vermell-i-negres van dominar el marcador durant tot el matx, però no va ser fins a l'últim quart que van acabar de trencar el partit. El jugador més destacat dels santcugatencs va ser Brehima Seydou Traore, que va anotar 29 punts. Amb aquesta victòria el conjunt de Sant Cugat continua escalant posicions a la taula, i ara mateix és setè quan resten quatre jornades pel final de la lliga regular.

Còmodes victòries

El Junior FC masculí va a aconseguir una victòria molt contundent a casa, amb un resultat de 9 a 0, davant l'Atlético San Sebastián. Els d'Oriol Torras van haver d'esperar fins al minut set per obrir la llauna, però a partir d'aquest moment el Junior FC va ser un vendaval en atac. Anton Serrahima va anotar un pòquer de gols, i Arnau de Bruijn un hat-trick. La golejada la van completar Sam Cortés i Oriol Salvador, que van marcar els dos últims gols del matx. Els santcugatencs són ara tercers a la taula i continuen, una setmana més, en posicions de final four.

L'equip femení del Junior FC també va obtenir un important triomf a Las Palmas de Gran Canaria, al camp de la UD Taburiente. Les de Guillermo Carnicer es van avançar al marcador poc abans del final de la primera part amb una diana de Laura Bosch. Al tercer quart, primer Vicky Granatto, i després Tere Lima, van acabar de sentenciar el matx a favor de les santcugatenques. Aquesta és la tercera victòria de les blau-i-negres, que són segones a la classificació empatades a punts amb el Club de Campo Villa de Madrid, líder de la taula per diferència de gols.