Vuit podis del Muntanyenc en els campionats de Catalunya cadet i infantil d'atletisme

Nerea Pérez n'ha estat la protagonista en guanyar en salt de perxa i ser segona en salt d'alçada

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha aconseguit fins a 8 medalles en els campionats de Catalunya Cadet i Infantil en Pista Coberta d'atletisme, que s'han celebrat aquest cap de setmana del 4 i 5 de març, a Sabadell.

5 podis en el Campionat de Catalunya Cadet

Isaac Baldi i Maria Andrade. FOTO: Atletisme CMSC

En el Campionat de Catalunya Cadet, el CM Sant Cugat ha aconseguit fins a 5 medalles. Nerea Pérez ha estat campiona en la prova de salt de perxa, amb un salt de 3 metres i 31 centímetres, millorant la seva marca personal i, a més, ha estat subcampiona en salt d'alçada, amb un salt de 1.55 metres, també millor marca personal.

Clara Fernández ha estat segona en salt de perxa, amb un salt de 3.00 metres. Finalment, Marc Sala i Yeray Campos s'han penjat la medalla de bronze. Sala ho ha fet en triple salt amb un registre de 12.41 metres, que millora la seva marca personal. Campos, per la seva banda, també ha acabat tercera, però en la prova de salt d'alçada, amb un salt de 1.65 metres, també millor marca personal. El 21è Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta s'ha fet aquest diumenge, 5 de març, a la Pista Coberta de Sabadell.

3 medalles en el Campionat de Catalunya Infantil

El CM Sant Cugat també ha aconseguit tres podis en el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta, aquest dissabte, 4 de març, a Sabadell. A la disciplina de salt amb perxa, Issac Baldi i Maria Andrade s'han penjat la medalla de plata. Baldi ha saltat 2.85 metres, millor marca personal, i Andrade, 2.65. Finalment, Irma González ha estat tercera en llançament de pes, amb un tir de 10.75 metres, millorant també la seva millor marca personal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem