L'atleta Jaël Bestué bat el rècord estatal juvenil i júnior dels 200 metres llisos

La representant del Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat subcampiona d'Espanya Absolut en Pista Coberta, a Salamanca

Jaël Bestué, del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha tornat a batre el seu propi rècord d'Espanya en la prova dels 200 metres llisos. En aquesta ocasió, ho ha fet en el 53è Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta, que s'ha fet aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer, a Salamanca. En aquesta ocasió, el temps ha estat 24 segons i 1 dècima, registre que representa un nou rècord d'Espanya en les categories juvenil i júnior. Ja a la semifinal, l'atleta santcugatenca ha superat el rècord d'Espanya juvenil, amb 24.19. Bestué, que encara és atleta juvenil, s'ha proclamat subcampiona d'Espanya en els 200 metres.

Per la seva banda, el santcugatenc Didac Salas (FC Barcelona) també ha estat subcampió en salt de perxa, amb un salt de 5 metres i 25 centímetres.

Acedo i Rodríguez, podi en el català de marxa

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat, Alejandro Acedo i Noa Rodríguez, han pujat al podi en el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica Individual, que s'ha fet aquest diumenge, 19 de febrer, a Viladecans. Acedo ha estat segon en la categoria cadet, amb un temps de 27.11.00 després de recórrer una distància de 5 quilòmetres. Rodríguez ha aconseguit la medalla de bronze en cadet, amb un temps de 27.51. A la categoria infantil, Nil Casas ha finalitzat en quarta posició, amb un temps de 16.19, en una distància de 3 quilòmetres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem