Xavier Tizón: "Les mesures per resoldre els robatoris al pavelló 3 no es poden demorar"

Tizón ha reconegut que aquesta problemàtica és una "llosa" i Lourdes Llorente, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, demana al regidor d'Esports que acceleri les mesures que resolguin la situació

Un dels punts de més actualitat que s'ha tractat en el Consell Municipal d'Esports, que s'ha celebrat aquest dilluns, 10 de desembre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat ha estat els constants robatoris que s'estan produint als vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

En el setè punt de l'ordre del dia, Lourdes Llorente, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, ha preguntat a l'àrea d'Esports quines són les accions que pensa emprendre per evitar els robatoris que s'estan produint en els últims mesos als vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Tizón ha contestat que l'àrea d'Esports i la de Seguretat Ciutadana estan treballant per resoldre aquesta problemàtica.

En aquesta línia, Lourdes Llorente ha lamentat l'actitud de Xavier Tizón: "M'ha sorprès molt la resposta que m'ha donat. Perquè si diu que l'àrea d'Esports i la de Seguretat Ciutadana hi estan treballant vol dir que no han fet res. Portem molts mesos amb robatoris i porten treballant set mesos -de juny a desembre- sense saber encara quines actuacions faran". Després del consell, Xavier Tizón ha reconegut que els robatotis als vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler són una "llosa" i que les mesures que es prenguin "no es poden demorar. És una problemàtica que tenim cada cap de setmana".

Sant Cugat, seu del campionat Interncontinental Cup 2013 CPISRA
Durant el Consell Sectorial d'Esports, amb set punts a l'ordre del dia, Susanna Pellicer, tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat, i la tècnica municipal en polítiques socials Anna Soler, han presentat el campionat Interncontinental Cup 2013 CPISRA (Cerebral Palsy International Sports and Recreation Association), per a esportistes amb paràlisi cerebral lleugera. Aquest campionat es jugarà en la modalitat de futbol-7, a la ZEM Jaume Tubau, del 27 de juliol al 10 d'agost.

El campionat reunirà uns 320 esportistes -acompanyats pels seus equips tècnics i per familiars- procedents de federacions de paràlisi cerebral de 16 països d'arreu del món. El padrí d'aquesta competició és Xavi Hernández, jugador del primer equip de futbol de l'FC Barcelona.

L'organització d'aquest esdeveniment esportiu, comparable a un Campionat del Món de futbol-7, va a càrrec de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i també de l'estament federatiu espanyol, per delegació de la CPISRA, amb la col·laboració entre d'altres de l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquest esdeveniment internacional és classificatori pel Mundial de Futbol-7 per a persones amb paràlisi cerebral, que s'ha de celebrar al 2015.

L'Ajuntament ha demanat als clubs esportius i a la ciutadania en general que hi aportin voluntaris, que es poden inscriure a l'Oficina Municipal de Voluntariat o bé a la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), en el correu electrònic int.event@fecpc.cat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem