Brugarolas: “Les subvencions als clubs aniran a la baixa d'una manera significativa”

Així ho ha anunciat Carles Brugarolas, tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació i regidor d'Hisenda, Promoció econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Cugat, en el Consell Sectorial d'Esports

Aquest 2012, les subvencions que dóna l'Ajuntament de Sant Cugat als clubs esportius de la ciutat aniran a la baixa d'una manera significativa, però no dràstica”. Això és el que ha anunciat Carles Brugarolas, tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació i regidor d'Hisenda, Promoció econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Cugat, durant la sessió ordinària del Consell Sectorial d'Esports, celebrada a la Sala de Plens del consistori i que tan sols s'ha allargat per espai de quaranta minuts.

Durant la seva intervenció, Carles Brugarolas ha detallat als clubs quina és la situació econòmica actual en la que es troba l'Ajuntament. “Estem davant un escenari de dificultat, sobretot amb una tresoreria molt tensionada”, ha concretat. El tinent d'alcalde també ha assegurat que “cal frenar les despeses ordinàries i les inversions” i que “al 2013 tindrem problemes per accedir als crèdits a llarg termini”. També ha dit que, tot i que “l'esport és una prioritat, l'Ajuntament ha de prioritzar molt”, “en un marc d'incertesa”. Finalment, Brugarolas ha afegit que en les despeses ordinàries “hi haurà descensos en totes les àrees, excepte amb les escoles bressol i els serveis socials”.

No hi haurà reducció de càrrecs a la regidoria d'Esports
Bruno Salvador, regidor del grup municipal del Partit Popular (PP), ha preguntat a Carles Brugarolas i Xavier Tizón, regidor d'Esports, que vista la situació econòmica del moment, si l'àrea d'Esports faria una reducció de càrrecs. Tizón li ha respòs que no.

En el torn de precs i preguntes, Miquel Àngel Ranera, president del Junior FC, ha sol·licitat a l'Ajuntament que els doni alguna compensació econòmica pel fet que aquest club està pagant les seves instal·lacions, a diferència de la resta de clubs de Sant Cugat, que no en paguen. Tizón els ha contestat que recull la demanda.

Aprovat el calendari de treball
També s'ha aprovat el calendari de treball de les pròximes sessions plenàries i taules de participació. Les sessions plenàries se celebraran, a la Sala de Plens, a les 19 hores, el dilluns 10 de desembre de 2012; el dilluns 11 de març de 2013, i el dilluns 10 de juny de 2013.

Quant a les taules de participació, que també es convocaran a les 19 hores, a la Sala de Plens, es faran el dijous 18 d’octubre de 2012 (taula d'aspectes econòmics); el dijous 25 d’octubre de 2012 (taula d'instal·lacions esportives), i el dijous 8 de novembre de 2012 (taula d'itineraris esportius).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem