Aconsegueix aigua de màxima qualitat a l'aixeta de la cuina

ESPAI PUBLICITARI. Amb l'equip d'osmosi aconseguiràs que, per l'aixeta de la cuina, surti aigua ideal per beure i cuinar

Parlem amb Josep Maria Clarabuch, propietari de MSC Aigua, sobre el tractament d'osmosi. Aquest sistema de tractament de les aigües permet obtenir aigua de qualitat, lleugera i equilibrada amb un baix contingut en sal sense sortir de casa ni haver d'estar pendent de la compra d'ampolles o garrafes.

Quin tipus de serveis es poden trobar a MSC Aigua?

A MSC Aigua s’hi troben tota mena de serveis relacionats amb el tractament de les aigües i, en concret, els que tenen a veure amb l’aprofitament i millora de la qualitat de l’aigua que arriba a les cases i pisos. Les quatre línies principals del negoci són: piscines, reciclatge d’aigües (grises i pluvials amb servei d’atenció 24 hores durant els 7 dies de la setmana), tractament d’aigües i bombes de pressió.

Amb més de 20 anys d’experiència, oferim un servei d’excel·lència i professionalitat. La intenció és aconseguir que el client gaudeixi de l’aigua de casa seva estalviant al màxim.  

Com es pot estalviar aigua i diners amb MSC Aigua?

El tractament d’aigües aconsegueix aprofitar aigua que es rebutja a la mateixa casa en altres activitats on no cal aigua pura. Per exemple, l’aigua que es rebutja de la dutxa es pot utilitzar per omplir la cisterna del lavabo, un cop tractada amb un d’aquests sistemes de tractament d’aigües.

Els tractaments i serveis de MSC Aigua permeten aconseguir una millora exponencial de la qualitat de l’aigua i, al mateix temps, els usuaris notaran una rebaixa en la factura de l’aigua.

Com es pot millorar la qualitat de l’aigua?

Amb el tractament de l’osmosi s’aconsegueix obtenir una millor aigua de la que surt directament de l’aixeta i és ideal per beure i cuinar.

Requereix molta instal·lació i manteniment?

Aquest tractament s’efectua amb un petit aparell que se situa sota l’aigüera i, el que fa, és filtrar l’aigua que arriba de les canonades per aconseguir treure aigua de màxima qualitat per l’aixeta. L’únic que cal fer és endollar l’aparell a l’electricitat i canviar el filtre un cop a l’any

Més informació
 
Comentaris

Destaquem