Els 3 serveis per tenir una llar segura i al teu gust

ESPAI PUBLICITARI. A Sant Cugat hi ha molts serveis relacionats amb la llar, l’interiorisme i la decoració, que tenen per objectiu aconseguir fer de la teva llar un espai únic

Quan arriba el moment de fer reformes a casa, és millor fer-les de la mà de professionals del sector. Si bé és cert que hi ha tècniques de decoració que estan a l’abast de tothom i són una bona activitat per fer, fins i tot, en família, els professionals de la construcció, la decoració, l’interiorisme... ens poden donar consells que ens ajudaran a aconseguir el resultat que realment desitgem.

A Sant Cugat hi ha molts serveis referents a la llar, des de les reformes més petites i més detallistes fins a obres noves i construccions.

Revaloritza casa teva

Home staging per donar valor a casa teva FOTO: Cedida

L’equip de The House realitzarà l’estilisme de casa teva per treure’n el màxim partit per vendre-la o llogar-la. Amb la primera visita gratuïta, t’aconsellaran de l’actuació que més convingui. Mira al seu web l’abans i el després de les cases que fan!

Les reformes, com tu vols

Mira com quedarà la teva reforma amb el sistema de disseny en 3D FOTO: Cedida

Canviar-te la cuina o el bany mai havia estat tan fàcil. Gràcies al disseny en 3D de Cuines Rami podràs fer-te la idea real del resultat de la reforma. Fan tota mena de reformes integrals i disposen de taller propi.

L’alarma infranquejable

La comunicació via satèl·lit és la més eficaç FOTO: Cedida

Aposta per la més alta protecció a casa teva amb VSS. Amb el sistema d’alarmes exclusiu amb comunicació via satèl·lit, es garanteix la màxima seguretat en les comunicacions, evitant així qualsevol inhibició.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem