Arriba la 4a ruta de Tapes per Sant Cugat amb 38 propostes culinàries

La ruta de tapes, organitzada per Gastronosfera, donarà el tret de sortida aquest dijous 15 de setembre i s'allargarà fins diumenge 25

La quarta edició de la ruta de Tapes per Sant Cugat donarà el tret de sortida aquest dijous 15 de setembre i s'allargarà durant 11 dies, fins al pròxim diumenge 25. 

La cita, organitzada per Gastronosfera, ofereix un recorregut de 38 propostes culinàries per tot el municipi.

Com en les anteriors edicions, els 38 establiments participants oferiran una tapa acompanyada d'una canya o un quinto d'Estrella Damm per un preu de 2,50€. 

La ruta al minut

L'aplicació de Gastronosfera ja es pot descarregar

La ruta de Tapes per Sant Cugat es podrà seguir al minut a través de l'aplicació mòbil de Gastronosfera o de la seva pàgina web. L'aplicació, que ja es pot descarregar, oferirà tota la informació a partir del mateix dijous, 15. 

En aquesta, els usuaris trobaran el mapa detallat de la ruta de tapes,  les dades de cada establiment i tota la informació de la tapa que ofereix cada bar o restaurant. 

La millor tapa

The Police 080 ha guanyat les dues últimes edicions FOTO: Gastronosfera.com

Com ja és tradició, la quarta ruta de tapes per Sant Cugat arribarà acompanyada pel concurs per trobar la millor proposta culinària.

I és que els assistents podran votar, en qualsevol dels 38 establiments, per la tapa que més els hagi agradat. 

D'entre tots els participants, Gastronosfera sortejarà un sopar a un restaurant amb estrella Michelin per a dues persones. 

Guanya una ruta de tapes!

Fes una bona ruta de tapes per Sant Cugat. FOTO: Cedida

Gastronosfera sorteja dues rutes pels diferents restaurants de Sant Cugat que s'han unit a la iniciativa.

 

 

Per participar-hi podeu fer-ho entrant a Gastronosfera.com fins al dimecres 14 de setembre.  Participeu-hi

 

 

Els guanyadors es donaran a conèixer el dijous 15 de setembre a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #santcugatvadetapes i al web del TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem