'Moment tapes', gaudint del migdia

Segon 'Moment tapes', l'experiència d'anar de picoteig per Sant Cugat amb una Estrella Damm

Rarament tinc temps per a mi als migdies d'entre setmana però per sort, avui he tingut un migdia d'aquells que em permeten aturar-me una estona. Aturar-me i prendre alguna coseta, un moment per a mi. I com que encara fa bon temps, amb una mica de solet però sense que sigui inaguantable, he decidit anar a la plaça d'Octavià a fer una bona tapeta i una cerveseta al Lomito'n. I ja m'ha anat bé, perquè aquest matí he esmorzat poquet i cap a les 14 h del migdia començava a tenir gana.

Tres coses han fet el migdia d'avui especial: una bona tapa, un quinto fresquet (feia molt sol i molta calor!) i veure passar la gent. He aprofitat per llegir una mica el TOT d'avui, per posar-me al dia dels grups de Whatsapp que tenia pendents de llegir i per relaxar-me. I és curiós veure com hi ha qui passeja pel carrer mirant tot els aparadors, alguns que van de bòlit esquivant carretons i patinets i alguns que no aixequen la vista del mòbil. 

Val la pena dir que sóc una ferma defensora de la idea que hi ha dos àpats imprescindibles: el berenar i el vermut! I com que no cada dia es pot fer un vermut, quan sí que es pot fer és fantàstic. Un moment de pausa, uns minutets per a mi... Avui és un d'aquells dies que em sento afortunada! 

Una tapa per cada dia

Tapa i cervesa al Lomito'n, a la plaça d'Octavià

Aquest cap de setmana i el següent, la santcugatenca Esther Madrona es passejarà per als restaurants que ofereixen tapes per fer un tastet i prendre's un quinto d'Estrella Damm. 

Segueix-nos a les xarxes socials del TOT i a través de (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag) #SantCugatVaDeTapes). 

La ruta de tapes, donava el tret de sortida aquest dijous 15 de setembre. Des de llavors, i fins al pròxim diumenge 25, podreu gaudir de tantes tapes com vulgueu! El preu de cada tapa més canya o quinto és de 2,5€. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem