contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

La botiga de dietètica més reconeguda obre a la ciutat

El mètode normoproteic per aprimar-se sense passar gana ni ‘efecte rebot’

Des d’aquest mes de març Sant Cugat compta amb la nova botiga Dietflash Medical, la franquícia de dietètica i nutrició més reconeguda en el seu sector, a l’avinguda Torreblanca 2, local 1. El nou centre ocupa un total de 150 m² i es distribueix entre una gran zona d’exposició, un espai de venda i de degustació de productes, a més d’amplis despatxos per a fer consultes, zona de reunions i una gran terrassa exterior.

 

El mètode Dietflash

El mètode Dietflash consisteix a reduir la ingesta de carbohidrats i mantenint el consum necessari de proteïnes. Un fet que genera que el cos entri en un estat de cetosi moderada en el que utilitza el greix acumulat en el cos com a font d’energia i aconsegueix reduir el pes del pacient. Aquesta dieta es realitza sempre sota la supervisió d’un professional per assegurar la salut de cada persona que opta per aquest tipus de règim i uns resultats òptims. 

El mètode normoproteic ha adquirit rellevància en els darrers anys gràcies a la seva eficàcia i rapidesa demostrada. A més, es tracta d’un mètode en el qual no es passa gana i no existeix el famós “efecte rebot” en què el pacient recupera el pes perdut un cop finalitzat el protocol.

 

L’ampli catàleg de Dietflash

Dietflash disposa d’un catàleg de més de 200 referències entre les quals trobem una gran varietat de sabors per ajustar-se a cada gust i a cada necessitat: des de begudes, galetes i dolços, fins i tot pans, cremes, hamburgueses i diferents tipus de snacks salats, entre altres productes. I és que a la nova botiga també es poden adquirir suplements i nutricosmètics prèmium de marques com Dietclinical i Nutrikosm. 

A banda, el centre ofereix els seus serveis a totes les persones que vulgui iniciar el procés de pèrdua de pes i reeducació cap a una alimentació i un estil de vida més saludables. Entre els serveis destaca l’estudi de composició corporal gratuït (IMC) i el lliurament de les mostres de producte a tots aquells que vulguin acostar-se a conèixer la botiga i realitzar-se l’estudi antropomètric. Per a més informació sobre el mètode Dietflash es pot visitar la web www.dietflash.es, o algun dels més de 40 centres oficials que ofereixen els seus serveis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem