contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Policlínic Torreblanca posa en marxa un nou mètode integral que frena l'envelliment

Policlínic Torreblanca aposta per la medicina anti-aging per cobrir totes les deficiències que el pas del temps causa a la nostra salut

T'imagines envellir, però sense les deficiències que aquest pas del temps produeix en el nostre cos? T'imagines sumar anys saludables a la teva vida? Doncs això que sembla ciència-ficció ja és possible a Policlínic Torreblanca a través del CIR, el nou Centre Integral de Rejoveniment que ofereix un mètode integral per assolir un estat òptim de salut i benestar tot i el pas del temps.

 

Policlinic B

r


És possible alentir el rellotge biològic?

Aquesta nova unitat incorpora tècniques i tractaments pioners i innovadors a Catalunya per cobrir totes les deficiències que el pas del temps causa a la nostra salut i prevenir o retardar malalties associades a l'envelliment com:

  • Teràpies de neteja arterial
  • Teràpies de reposició d'hormones
  • Salut articular i mobilitat
  • Antioxidants d'última generació
  • Medicina estètica
  • Ozonoteràpia, i molt mésCom és la primera visita al CIR?

Primer es determina l'edat biològica del pacient, que en la major part dels casos, no coincideix amb l'edat que hi figura en el seu document d'identitat. Perquè no tothom envelleix de la mateixa manera, ni a la mateixa velocitat, l'equip de doctors planificarà una revisió en funció dels diferents factors, com la genètica, els hàbits i l'estil de vida, entre altres.


Un pla de salut personalitzat

A partir dels resultats de la revisió mèdica de l'edat biològica els professionals de Policlínic Torreblanca elaboren un pla personalitzat de salut amb controls periòdics, i seguiment al llarg del temps. Un pla que té com a objectiu compensar les desviacions produïdes a l'organisme i prevenir les que es puguin presentar.


Qui pot visitar-se al CIR?

Tot i que aquest és un servei pensat per persones a partir dels 60 anys, mai és massa tard per començar a cuidar-se. Demana més informació o reserva cita en el 93 515 28 28 o enviant un mail a: info@grup-policlinic.com.

CIR, Centre Integral de Rejoveniment

Policlínic Torreblanca

Avinguda de la Torreblanca 2-8, planta 1

Telèfon: 93 515 28 28

Més informació
 
Comentaris

Destaquem